kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Mladoletna kolesarka umrla po trku s tovornjakom

Petra Grah Lazar Necenzurirano

Šefica NPU ima novo službo z bajno plačo, ...

David Urankar, Liza Praprotnik, Andreja Gregorič, Panorama Reporter.si

Panorama, škandalozna polomija TV Slovenija: ...

legat Ekipa24.si

Grozno: Nemška legenda bo ostala brez jajca, ...

shakira Odkrito.si

Shakira - to se ji dogaja sedaj ...

dragic Ekipa24.si

Dragić nasmejal vse! Imamo poseben plan za prihod...

Poroka na prvi pogled: Hajdi se je v nesreči grdo poškodovala
| V.M.

Poroka na prvi pogled: Hajdi se je v nesreči grdo poškodovala

Hajdi, edit: njena.si

Pred snemanjem oddaje Poroka na prvi pogled je imela nesrečo, v kateri je utrpela nekaj poškodb, tudi na obrazu. Zdravstveno osebje je rane tako lepo zašilo, da so se v začetku oddaje videle zgolj praske na nogi.

Ko je Hajdi vstopila v eksperiment Poroka na prvi pogled, je še okrevala po nerodni nezgodi, zaradi katere je danes veliko bolj previdna. In kaj se ji je pravzaprav zgodilo?

»Ob 7. uri zjutraj sem imela začetek snemanja TV serije in ker se mi je zelo mudilo, sem ocenila, da bom s skirojem hitreje prišla na dogovorjeno lokacijo. Vzela sem torbo, ker pa sem bila lačna, sem med vožnjo sklenila še jesti, kar pa se je izkazalo za veliko napako. Pred domačim blokom sem namreč na klancu pospešila, ob tem pa izgubila nadzor in zelo grdo padla,« nam je pojasnila Hajdi, ki si je ob padcu poškodovala brado, dlani in kolena.

Foto: edit: njena.si - Kmalu jo je čakalo snemanje eksperimenta.

»Vsem odsvetujem, da se med vožnjo s skirojem prehranjujejo, saj se lahko hitro slabo konča. Sama sem komaj prišla do bolnišnice, kjer so mi morali razbito brado oskrbeti s šivi, prejela pa sem tudi cepivo proti tetanusu. Vsi so bili do mene zelo prijazni, le na koncu me je čakal šok v obliki visokega računa, plačati sem morala 516 eur,« je razložila Hajdi, ki ima v zasebnem življenju na temo dokumentov resne nevšečnosti, o katerih bo morda spregovorila prihodnjič.

Foto: edit: njena.si - Hajdi so lepo oskrbeli.