mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Patricija srečna v toplem objemu srčnega fanta

25. 5. 2022; 08.00
Avtor: Vesna Meško
patricija

Patricija s svojo ljubeznijo foto: Osebni arhiv

Kamere so ugasnile in sedaj ni več skrivnost, da ima tako kot Jure Struna, tudi Patricija ob sebi čudovito osebo, zaradi katere je njeno življenje veliko lepše …

Snemanje romantične oddaje Ljubezen po domače je Patriciji Harl ostalo v lepem spominu, pa čeprav z Juretom Struno nista nadaljevala skupne poti. »To je bila res lepa izkušnja, tekom katere sem spoznala prijateljico Saro, ki jo naravnost obožujem,« pove Patricija in nadaljuje, da ji je šov prinesel tudi veliko spoznanj o sebi, ljudeh in življenju.

»Ugotovila sem, da se me primitivni komentarji ne dotaknejo in da res nisem tako občutljiva, kot sem mislila. Ljudje bodo govorili grdo ne glede na to, kdo in kaj si. Dobila sem tudi potrditev, da leta niso pomembna, oziroma ne določajo zrelosti osebe, s tem mislim na Natašino in Juretovo vedenje, ki sta si navkljub sorodni generaciji po vedenju in razmišljanju popolnoma nasprotna,« razloži in ne skriva, da ima o Juretu še vedno zelo lepo mnenje. Pa morda obstaja možnost, da se med njima še kaj razvije?

Jure in patricija na romantičnem oddihu. foto: VOYO

»Iskreno mislim, da ne. Koliko vem, se je pri njemu tudi že nekje drugje prižgala iskrica in iskreno sem zelo vesela zanj.« Ja, to drži, Jure ima res ob sebi prav posebno osebo, a tudi Patricijino srce bije za fanta, ki ji je že davno dokazal, da je pripravljen ob njej hoditi tudi tedaj, ko ne sije sonce.

»Poznam ga že nekaj let in štejem si za velik privilegij, da sem lahko del njegovega življenja. Take podpore še nisem imela. Res je dober fant,« nam zaupa Patricija, ki pri svojem srčnem izbrancu ceni tudi pozitivno energijo, s katero ji pred oči slika lepše barve sveta.

prejšnji članek
Isaac Palma s hčerko zaplesal polko
Svet slavnih
Isaac Palma s hčerko zaplesal polko
naslednji članek
Zakulisje eksperimenta: Igra s srcem na dlani spremenila Sandija
Resničnostni šovi
Zakulisje eksperimenta: Igra s srcem na dlani spremenila Sandija