favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Lei partner pričaral najlepši zmenek

7. 6. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Lea Bertoncelj

Lea Bertoncelj foto: POP TV

Lea Bertoncelj je po snemanju šova Ljubezen po domače doživela zmenek, ki je bil še lepši od tistega, o katerem je sanjarila.

"Od nekdaj sem imela željo, da bi se moj sanjski zmenek zgodil nekje na najvišjem hribu, ob nekem košatem drevesu, s košarico hrane in pijače, medtem ko bi v ozadju zahajalo sonce. Ampak včasih se stvari zgodijo nepričakovano in nenačrtovano, tako da moj najlepši zmenek ni bil ravno tak, kot sem vedno sanjarila – pravzaprav je bil še veliko lepši," je med klepetom za revijo TopSmrklja pojasnila Lea Bertoncelj, ki v oddaji Ljubezen po domače sicer ni okusila sanjskega zmenka s sanjskim moškim, jo je pa zato nepozabna pravljica čakala po koncu oddaje, ko je spoznala svojo sorodno dušo.

"Zmenek se je odvil v čisto drugačnem okolju, ampak najlepše vzdušje je pričaral on. Spoznala sva se že pred prvim zmenkom in takrat nihče od naju ni pričakoval, da se bo zgodilo kaj več. Ampak potem je le zbral pogum in me povabil na zmenek. Bilo mi je nerodno, saj se je čutila privlačnost iz obeh strani, hkrati pa sva bila oba zelo previdna. Na samem zmenku sem se počutila kot princeska! Vedno sem mislila, da se to dogaja samo v filmih, a ko spoznaš nekoga, ki te ceni in v tebi vzbudi vse najlepše, se počutiš čisto drugače."

Lea Bertoncelj danes.

Lea Bertoncelj danes. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Končno spet  pravo poletje z vsem, kar spada zraven
Zdravje
Končno spet pravo poletje z vsem, kar spada zraven
naslednji članek
Nikolina razočarana, ženin je ni navdušil
Svet slavnih
Nikolina razočarana, ženin je ni navdušil
#nasazenazenska
nasazenazenska