Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Strokovnjak v enem mesecu izgubil oba starša

16. 6. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
boris-blažinić

Boris Blažinić foto: RTL

Boris Blažinić, ki ste ga lahko spoznali kot strokovnjaka v hrvaškem eksperimentu Poroka na prvi pogled, je v obdobju žalovanja. Najprej je umrla njegova mama, zatem pa še oče.

Profesor psihologije in izvedenec forenzične psihologije Boris Blažinić je na družbenem omrežju delil del boleče zasebnosti in tako pokazal tudi svojo ranljivo plat, ki je bila gledalcem resničnostne oddaje Poroka na prvi pogled doslej neznana. Boris namreč preživlja težke čase, v razmaku enega meseca sta se poslovila oba njegova starša, prva je po bolečem življenju z multiplo sklerozo preminila mama, zatem pa še oče, ki je zanjo predano skrbel.

Boris Blažinić foto: RTL

»Dragi moji, obveščam vas, da je moja lepa mama zaspala in se znebila zemeljskih verig in bolečine ter odšla na potovanje v deželo sanj, polno barv, vonjev, v svet, kjer lahko končno sanja z odprtim oči, premika meje domišljije, pleše, teče, kjer je lahko samosvoja in srečna,« je zapisal na družbenem omrežju Blažinić, ki je zgolj mesec kasneje doživel še eno žalostno slovo.

»Dragi moji, tudi moj čudoviti oče je umrl in se odpravil na potovanje na večni vzhod.Rudarski inženir, športnik, nogometaš, nogometni sodnik, šahist, umetnik samouk, slikar, kipar predvsem pa človek v pravem pomenu besede.Tako dober, skromen, delaven in skrben človek, ki je svoje življenje posvetil moji bolni mami, svoji ženi, ki je trpela za multiplo sklerozo in skrbel zanjo do njenih zadnjih dni.Človek, ki me je vzgojil s srcem, dušo in modrostjo, me pripravil na življenje in me vodil s svojim zgledom.Hvala, moj čudoviti oče, da še naprej živiš v meni, skozi mene, v očeh svoje vnukinje in vseh, ki so te poznali in na katerih življenje si vplival.Neskončno te imam rad, pozdravi mamo in se vidimo.«

Boris Blažinić

Boris Blažinić foto: RTL

prejšnji članek
Finalistka Kmetije pridno dela za boljšo prihodnost
Resničnostni šovi
Finalistka Kmetije pridno dela za boljšo prihodnost
naslednji članek
Post Malone že pred mesecem postal očka
Svet slavnih
Post Malone že pred mesecem postal očka
#obraziavenija
obraziavenija