kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Mladoletna kolesarka umrla po trku s tovornjakom

Petra Grah Lazar Necenzurirano

Šefica NPU ima novo službo z bajno plačo, ...

David Urankar, Liza Praprotnik, Andreja Gregorič, Panorama Reporter.si

Panorama, škandalozna polomija TV Slovenija: ...

legat Ekipa24.si

Grozno: Nemška legenda bo ostala brez jajca, ...

femme-fatale-2022 Njena.si

Tako je pri 43 v kopalkah videti Hajdi Korošec ...

doncic Ekipa24.si

Tukaj je odgovor! Dončić hrvaškemu zvezdniku, ...

Poroka na prvi pogled: Danica Lončarič oklestila kilograme
| V.M.

Poroka na prvi pogled: Danica Lončarič oklestila kilograme

Danica Lončarič, edit: njena.si

Nevesta priljubljenega eksperimenta Poroka na prvi pogled je uspešno stopila kar nekaj odvečnih kilogramov. Danica vztrajno nadaljuje pot do boljšega počutja, čeprav ji zdravstvene težave otežujejo doseganje zastavljenega cilja.

Ob pogledu na Danico Lončarič je težko spregledati, da je opazno vitkejša in da je v zadnjem obdobju vlagala energijo v oblikovanje postave. In ker smo radovedni, smo jo seveda pocukali za rokav in povprašali, kako se je lotila topljenja kilogramov. Ob tem nam je zaupala, da so jo do nevšečnosti z odvečnimi kilogrami pripeljale predvsem zdravstvene težave …

»Hipotrioza, hashimoto, golšavost, dva velika nodusa v grlu, menopavza in karantena so zelo vplivali na mojo težo, da me je tako "zalilo", kar pomeni, da sem morala vložiti še toliko več truda v to, da sem izgubila, oziroma še izgubljam te odvečne kilograme,« je za njena.si pojasnila Danica, ki je načrt za izgubo telesne teže vzela zelo resno, saj je marljiva in dosledna tako pri rednem gibanju, kot tudi pri upoštevanju prehranskega načrta. In kako natanko se je lotila hujšanja?

Foto: Osebni arhiv - Danici pomaga osebni trener.

Kot nam je pojasnila, sledi intervalnemu postu 18/6, kar pomeni, da 18 ur ne uživa hrane, v preostalih šest ur pa vključi načrtovane obroke. Vsak dan pred 1. obrokom popije toplo limonado s chia semeni, jedilnik pa oblikuje po ketonskem prehranjevalnem načrtu. Danica ima ob tem redne treninge z osebnim trenerjem, obiskuje LPG masažo, hodi v infrardečo savno in kriosavno (hlajenje na – 192 °C ) ter se rekreira z nordijsko hojo, ki ji je zelo ljuba, med sproščeno aktivnostjo namreč prehodi od 6 do 8 kilometrov. A to še ni vse, NLP svetovalka se je povsem odpovedala uživanju alkohola, zaradi regeneracije hormona kortizola skrbi za pravočasen spanec ter poleg zdravil za ščitnico in srce uživa tudi homeopatska "zdravila".

»Nisem še na svoji idealni teži, zato je še kar nekaj truda oz. dela pred mano. Zavedam se, da bo to zdaj moj način življenja, ker sem videla, kako hitro se nakopičijo te nezaželene obloge, ki pa se jih v teh mojih letih zelo težko znebiš,« nam je pojasnila Danica, ki bo čez nekaj mesecev dopolnila 45 let.

Foto: Osebni arhiv - Danica na treningu

Foto: V.M. - Danica Lončarič