Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Danica Lončarič oklestila kilograme

20. 6. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
dani

Danica Lončarič foto: edit: njena.si

Nevesta priljubljenega eksperimenta Poroka na prvi pogled je uspešno stopila kar nekaj odvečnih kilogramov. Danica vztrajno nadaljuje pot do boljšega počutja, čeprav ji zdravstvene težave otežujejo doseganje zastavljenega cilja.

Ob pogledu na Danico Lončarič je težko spregledati, da je opazno vitkejša in da je v zadnjem obdobju vlagala energijo v oblikovanje postave. In ker smo radovedni, smo jo seveda pocukali za rokav in povprašali, kako se je lotila topljenja kilogramov. Ob tem nam je zaupala, da so jo do nevšečnosti z odvečnimi kilogrami pripeljale predvsem zdravstvene težave …

»Hipotrioza, hashimoto, golšavost, dva velika nodusa v grlu, menopavza in karantena so zelo vplivali na mojo težo, da me je tako "zalilo", kar pomeni, da sem morala vložiti še toliko več truda v to, da sem izgubila, oziroma še izgubljam te odvečne kilograme,« je za njena.si pojasnila Danica, ki je načrt za izgubo telesne teže vzela zelo resno, saj je marljiva in dosledna tako pri rednem gibanju, kot tudi pri upoštevanju prehranskega načrta. In kako natanko se je lotila hujšanja?

Danici pomaga osebni trener. foto: Osebni arhiv

Kot nam je pojasnila, sledi intervalnemu postu 18/6, kar pomeni, da 18 ur ne uživa hrane, v preostalih šest ur pa vključi načrtovane obroke. Vsak dan pred 1. obrokom popije toplo limonado s chia semeni, jedilnik pa oblikuje po ketonskem prehranjevalnem načrtu. Danica ima ob tem redne treninge z osebnim trenerjem, obiskuje LPG masažo, hodi v infrardečo savno in kriosavno (hlajenje na – 192 °C ) ter se rekreira z nordijsko hojo, ki ji je zelo ljuba, med sproščeno aktivnostjo namreč prehodi od 6 do 8 kilometrov. A to še ni vse, NLP svetovalka se je povsem odpovedala uživanju alkohola, zaradi regeneracije hormona kortizola skrbi za pravočasen spanec ter poleg zdravil za ščitnico in srce uživa tudi homeopatska "zdravila".

»Nisem še na svoji idealni teži, zato je še kar nekaj truda oz. dela pred mano. Zavedam se, da bo to zdaj moj način življenja, ker sem videla, kako hitro se nakopičijo te nezaželene obloge, ki pa se jih v teh mojih letih zelo težko znebiš,« nam je pojasnila Danica, ki bo čez nekaj mesecev dopolnila 45 let.

Danica na treningu foto: Osebni arhiv

Danica Lončarič foto: V.M.

Danica in Nina na Lady pikniku pod klobuki

Danica in Nina na Lady pikniku pod klobuki foto: Mare Vavpotič/M24

prejšnji članek
Iz česa je pa vaš deodorant?
Moda&Lepota
Iz česa je pa vaš deodorant?
naslednji članek
Nina Osenar: Od začetka sva vedela, da sva ustvarjena drug za drugega
Svet slavnih
Nina Osenar: Od začetka sva vedela, da sva ustvarjena drug za drugega