Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški ujet v objemu z bivšo

27. 6. 2022; 10.00
Avtor: K.M.
toni-šćulac

Toni Šćulac foto: RTL

So vroče temperature obudile njuno vročo romanco?

Hrvaški kolegi so že pred meseci končali s predvajanjem tretje sezone svoje različice šova Sanjski moški - Gospodin Savršeni. Njihov letošnji glavni akter Toni Šćulac je izbral svojo srčno izbranko. Njegovo srce je osvojila svetlolasa Stankica Stojanović, le nekaj dni po predvajanju zadnjega dela pa sta javnost presenetila z informacijo, da je njunega razmerja že konec. Zdaj pa so hrvaški mediji izpostavili, da Banjalučanka zadnje dni preživljala v Tonijevem domačem kraju Splitu. 

Toni in Stankica tega dejansko ne skrivata, saj skupne trenutke redno objavljata na družbenih omrežjih, predvsem Stankica, ki na Instagram zgodbah objavlja tudi bolj intimne utrinke. Od trenutkov v mestu, plaži, na bazenu, do tega, kako jo Toni boža po nogi. Očividci sicer večjih dejanj naklonjenosti med njima niso opazili, se pa številni vseeno sprašujejo, če sta zvezdnika resničnostnega šova obudila svojo romanco. 

Spomnimo. Toni in Stankica sta razmerje zaključila dobrih sedem mesecev po koncu snemanja oddaje. Takrat v javnosti nista želela govoriti o težavah, na katere sta naletela, a sta poudarila, da ni bilo nikakršne drame. 

prejšnji članek
Špela Močnik po poroki na divji zabavi
Svet slavnih
Špela Močnik po poroki na divji zabavi
naslednji članek
Kate Balon premagala strah: Še zdaj ne morem verjeti …
Svet slavnih
Kate Balon premagala strah: Še zdaj ne morem verjeti …