Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miša Molk o pokojnem očetu hčere Ule Furlan

2. 7. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
miša-molk

Miša Molk foto: Žiga Culiberg

Leta 2005 je v 52. letu starosti umrl filmski kritik, publicist in scenarist, ustanovitelj in direktor Slovenske kinoteke. Sicer tudi dolgoletni partner televizijke Miše Molk in oče Ule Furlan.

»Poznala sva se že prej, preden sva postala par. Prihajala sva iz iste generacije, radi smo imeli knjige in filme in se srečevali na kakšnih dogodkih. Ob neki priložnosti je naneslo, da je že vsa družba odšla, no, štirje smo ostali. Namignila sva si, da sva si všeč. Pogovor se mi je zdel zanimiv, drugačen, ni bilo dolgčasa v besedah. Silvan je govoril artikulirano, bil je zelo pozoren, znal je dati kompliment, zelo privlačni pa sta se mi zdeli njegova zadržanost in nevsiljivost. In sva se zmenila za randi, ki je trajal več let. In najlepše od, pozneje ne ravno blestečega odnosa, ko je zadržanost popustila, je Ula. Z obeh strani nadvse zaželena,« je o odnosu s hčerkinem očetom za revijo Naša žena Ženska povedala Miša Molk.

Ne boste verjeli, kaj jim je uspelo narediti. Številni so zaradi tega presenečeni, drugi pa si želijo to imeti doma. Preverite, o čem govorimo.
>>KLIKNITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Ana Žontar Kristanc ima nov dom
Življenjski slog
Ana Žontar Kristanc ima nov dom
naslednji članek
Takšen je bil Dejan kot dolgolasec!
Resničnostni šovi
Takšen je bil Dejan kot dolgolasec!