Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Samanta in Damir Njena.si

Ljubezen na vasi: Sta se po šovu zaljubila ...

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Ljubezen na vasi: Voditeljica Marijana Batinić se ne bo vrnila
| K.M.

Ljubezen na vasi: Voditeljica Marijana Batinić se ne bo vrnila

Nekdanja voditeljica šova Marijana Batinić, RTL

Priljubljena voditeljica Marijana Batinić se je s 13. sezono poslovila od oddaje Ljubezen na vasi. Razlog je bil takrat Marijanin porodniški dopust, a se voditeljica v šov, ki ga je vodila deset sezon ni vodila niti z novo sezono, ki se bo v Sloveniji pričela predvajati jutri.

Vodenje priljubljenega šova je s 13. sezono prevzela kandidatka 2. sezone šova Sanjski moški Anita Martinović, ki pred tem ni imela izkušenj z vodenjem televizijskih oddaj. Čeprav so bili gledalci s svetlolasko zadovoljni, so številni vseeno pričakovali, da se bo z novo sezono, ki se je na hrvaškem zaključila pred kratkim, vrnila tudi Marijana Batinić. A se to ni zgodilo. Sledile so številne govorice, da je dolgoletno voditeljico ta odločitev močno prizadela - kakšna pa je resnica? 

Foto: RTL - Anita Martinović in Marijana Batinić

"Ni mi žal, da nisem več voditeljica. Rada imam to oddajo, saj je bila velik del moje kariere. Ampak odločitev o tem, da ne bom več voditeljica, je padla veliko prej, preden je Anita postala voditeljica. Deset sezon sem dajala sebe, potovala po lepi naši, na terenu sem preživela večji del svojega televizijskega življenja, a po mojih desetih sezonah smo sprejeli skupno odločitev, da je čas, da voditeljsko palico tega projekta prepustim nekomu drugemu," je za Slobodno Dalmacijo povedala Marijana.

K temu je še dodala, da v resnici nikoli niso govorili o tem, da bi se k projektu vrnila. "Z enim otrokom so mi bila vsa ta potovanja težka, z dvema pa je ta posel skoraj nemogoče delati kakovostno, predvsem tako, da ne trpi moje družinsko življenje. Po dogovoru smo imeli avdicijo in izbrana je bila Anita," je še pojasnila Marijana.