Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Voditeljica Marijana Batinić se ne bo vrnila

5. 7. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
marijana-batinić

Nekdanja voditeljica šova Marijana Batinić foto: RTL

Priljubljena voditeljica Marijana Batinić se je s 13. sezono poslovila od oddaje Ljubezen na vasi. Razlog je bil takrat Marijanin porodniški dopust, a se voditeljica v šov, ki ga je vodila deset sezon ni vodila niti z novo sezono, ki se bo v Sloveniji pričela predvajati jutri.

Vodenje priljubljenega šova je s 13. sezono prevzela kandidatka 2. sezone šova Sanjski moški Anita Martinović, ki pred tem ni imela izkušenj z vodenjem televizijskih oddaj. Čeprav so bili gledalci s svetlolasko zadovoljni, so številni vseeno pričakovali, da se bo z novo sezono, ki se je na hrvaškem zaključila pred kratkim, vrnila tudi Marijana Batinić. A se to ni zgodilo. Sledile so številne govorice, da je dolgoletno voditeljico ta odločitev močno prizadela - kakšna pa je resnica? 

Anita Martinović in Marijana Batinić foto: RTL

"Ni mi žal, da nisem več voditeljica. Rada imam to oddajo, saj je bila velik del moje kariere. Ampak odločitev o tem, da ne bom več voditeljica, je padla veliko prej, preden je Anita postala voditeljica. Deset sezon sem dajala sebe, potovala po lepi naši, na terenu sem preživela večji del svojega televizijskega življenja, a po mojih desetih sezonah smo sprejeli skupno odločitev, da je čas, da voditeljsko palico tega projekta prepustim nekomu drugemu," je za Slobodno Dalmacijo povedala Marijana.

K temu je še dodala, da v resnici nikoli niso govorili o tem, da bi se k projektu vrnila. "Z enim otrokom so mi bila vsa ta potovanja težka, z dvema pa je ta posel skoraj nemogoče delati kakovostno, predvsem tako, da ne trpi moje družinsko življenje. Po dogovoru smo imeli avdicijo in izbrana je bila Anita," je še pojasnila Marijana.

prejšnji članek
Matjaž Nemec objavil prelepo družinsko fotografijo
Svet slavnih
Matjaž Nemec objavil prelepo družinsko fotografijo
naslednji članek
Britanski pevec Harry Styles pretresen zaradi streljanja
Svet slavnih
Britanski pevec Harry Styles pretresen zaradi streljanja