Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Je Nina pridobila kilograme?

7. 7. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
2022-06-16 Lady piknik Zajcja dobrava Ljubljana (Foto - Marko Vavpotic)-0044

Nina foto: M24

Spletnega radovedneža je zanimalo ali je tekom snemanja oddaje povečala telesno težo. »Moja teža me nikoli ni in me tudi v prihodnosti ne bo definirala,« pa je jasna Nina, ki marljivo sledi zdravemu življenskemu slogu.

Simpatična Nina iz eksperimenta Poroka na prvi pogled je na družbenem omrežju odgovarjala na vprašanja sledilcev in tako pojasnila, da je tekom snemanja pridobila nekaj kilogramov.

»Ja, med eksperimentom sem pridobila približno tri kilograme, ki sem jih potem tudi oklestila. Zdaj sem približno na isti teži, kot leto nazaj. Mogoče imam kakšen kilogramček več, ampak sem pa fit. Vsak dan sem namreč aktivna, jem zdravo, imam zdrav odnos do hrane, normalno menstruacijo in libido. Predvsem pa nisem sužnja nekim družbenim normam. Sem zdrava in srečna,« je pojasnila Nina in dodala, da ni popolna in nikoli ne bo, saj ji je izguba vseh odvečnih kilogramov pustila neprivlačne posledice, ki pa predstavljajo njene bojne rane na katere je ponosna. »Moja teža me nikoli ni in me tudi v prihodnosti ne bo definirala.«

prejšnji članek
Domen Valič: Od sramežljivega fantiča do karizmatičnega igralca
Svet slavnih
Domen Valič: Od sramežljivega fantiča do karizmatičnega igralca
naslednji članek
Kaj se dogaja pri Miji Rovtar?
Svet slavnih
Kaj se dogaja pri Miji Rovtar?