Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica Natalija razkrila del kmetije

8. 8. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija

Natalija Bratkovič foto: POP TV

Na POP TV si tokrat zaradi številnih sprememb obetajo še več zanimanja za resničnostni šov Kmetija. Da bo temu tako, potrjuje tudi Natalija Bratkovič, ki skupaj s tekmovalci že dva tedna ustvarja novo sezono.

Resničnostni šov Kmetija produkcija in tekmovalci snemajo zadnjih 14 dni. A če so v zadnjih sezonah kmetje ob ogledu posestva občutili navdušenje, so tokrat že med potjo na novo lokacijo doživljali pestro paleto neprijetnih občutkov.

Posestvo na Dolenjskem se namreč tokrat nahaja na oteženem, strmem področju, sama kmetija pa je, kot smo že pisali, daleč od sodobnega poligona izpred zadnjih let. Majhen košček kmetije so na POP TV pokazali sinoči, ko se je v oddajo POP IN javila voditeljica Natalija in pojasnila nekaj zanimivosti.

Natalija se je javila s posestva na Dolenjskem. foto: POP TV

»Pri nas se dogaja več in bolj, kot bi si kdorkoli sploh lahko zamislil ali predstavljal. Smo na Dolenjskem, čudovit, predvsem hribovit in razgiban del Slovenije, ki našim tekmovalcem na posestvu samo dodatno otežuje tako delo, kot seveda tudi samo življenje. Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli doslej. Pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce in pa seveda to, kar zanima vse vas, življenjske pogoje, ki so odprtih ust pustili vse, še najbolj pa naše tekmovalce,« je pojasnila Natalija, ki je vesela, da bo tudi delo na novi lokaciji potekalo pod nadzorom priljubljene gospodarice Nade.

Natalija obljublja veliko zanimivosti. foto: POP TV

»Lahko razkrijem, da sva letos z gospodarico Nado prvič sklenili poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji. Obljubim pa, da boste po vsaki oddaji takoj pogledali na uro in odštevali čas do nove oddaje.«

Natalija na verandi. foto: POP TV

Natalija Bratkovič pred vhodom v bivalni del. foto: POP TV

Natalija Bratkovič pred bivalnimi prostori. foto: POP TV

prejšnji članek
Režiser Mitja Okorn se je poročil
Svet slavnih
Režiser Mitja Okorn se je poročil
naslednji članek
Igor Mikič s svojim videzom žanje veliko pozornosti
Svet slavnih
Igor Mikič s svojim videzom žanje veliko pozornosti