Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Strokovnjakinja Milena ustvarja sanjske pare

11. 8. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
milena-pleško

Milena Pleško foto: Planet TV

Milena Pleško, ki jo poznate iz TV eksperimenta Poroka na prvi pogled, v poslovnem življenju uspešno povezuje posameznike, ki si želijo spoznati svojo sorodno dušo. V teh dneh je pošteno zavihala rokave, saj snuje inovativen projekt sodobnega povezovanja.

Strokovnjakinja za oblikovanje partnerstev Milena Pleško je po težko pričakovanem poletnem oddihu svoje misli usmerila v projekt, katerega motorji bodo zabrneli v mesecu septembru. Zasnovala je namreč križarjenje za samske, ki hrepenijo po ustreznem partnerju in za pare, ki si želijo nadgraditi svoj odnos. Tekom potovanja med dalmatinskimi otoki se bo posvetila delavnicam in predavanjem o odnosih v današnjih časih, kjer so pričakovanja v partnerstvih in iskanju partnerja na najvišji ravni vseh časov.

Milena Pleško, strokovnjakinja za partnerstva in odnose foto: Primož Lavre

»Začutila sem, da samski danes potrebujejo prostor, kjer bi se lahko naravno in v živo sproščeno spoznavali. V tej dobi digitalizacije se namreč ne spreminjajo samo časi, ampak tudi ljudje, naša pričakovanja in s tem odnosi. Zato vidim v križarjenju še večjo dodano vrednost, saj se bodo samski na naših delavnich lahko pogovarjali o tem, delili svoje izkušnje in se učili, kako se danes povezovati. Vedno sem vesela, ko se na takih dogodkih prižgejo iskrice, zbudijo metuljčki in se rodi ljubezen, iz katere zraste nova družinica. Hvaležna sem, da lahko opravljam tako čudovito poslanstvo, dodam košček v mozaik novim življenjem in tako osrečujem ljudi. Ko se ljudje povežejo in zaljubijo preko moje povezave, se včasih umaknejo v svojo intimo, včasih pa me o svoji sreči obveščajo in tudi povabijo na poroko. Takrat lahko še sama uživam v njuni sreči, če pa pod srcem že raste novo bije, pa še toliko bolj,« je za njena.si pojasnila Milena, ki se ji je ideja za poslovno obarvano potovanje na valovih porodila na letošnjem oddihu, ko se je z mamo, sinom in hčerko odpravila na križarjenje po dalmatinskih otokih.

Milena Pleško foto: edit: njena.si

prejšnji članek
Ljubezen ne rabi besed: Igralec zasebno srečno poročen s to lepotico
Svet slavnih
Ljubezen ne rabi besed: Igralec zasebno srečno poročen s to lepotico
naslednji članek
Nikita po šovu dobila delo na televiziji
Resničnostni šovi
Nikita po šovu dobila delo na televiziji