Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Med snemanjem tragedija v Tomislavovi družini

12. 8. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Tomislav Skejić

Tomislav Skejić foto: RTL

Ko se je šov Ljubezen na vasi približeval koncu, je Tomislav upal na veliko veselje v družini. A namesto tega je v njihovo življenje zarezala tragedija.

Po zaključku snemanja na Tomislavovem domu je odjeknila tragedija. Nepričakovano je umrl Tomislavov krušni oče, na katerega je bil akter oddaje močno navezan. Oče nadaljevanja posvojenčeve sreče ni nikoli videl, čeprav si je močno želel, da bi izbranko Stelo zaročil in si z njo ustvaril družino.

Tomislav je za RTL spregovoril o obdobju, ko je v njegovo življenje vstopil par, ki ju ima za mamo in očeta.

»Kot otroka so me pripeljali v Lekenik. Verjetno so me biološki starši tam pustili kot dojenčka, ne vem. Tam je zame do šestega leta skrbela teta Silvana. Tam sem preživel otroštvo, spoznal prijatelje. Potem je prišla v dom mama, ko me je videla, sem ji bil takoj všeč. No, teta Silvana me sprva ni želela kar tako dati. Na koncu pa je pristala in tako sem z 'mamo in očetom' odšel v Srijane,« je pojasnil za RTL in nadaljeval, da ga ni bilo strah oditi, saj si je močno želel, da bi ga posvojila prava oseba, ki bi mu nudila ljubezen in zanj lepo skrbela.

»To je bila ljubezen na prvi pogled. Mama pravi, da me je želela od prvega trenutka, ko me je zagledala, takoj me je stisnila v objem. Mama in oče, ki je sedaj pokojni, žal nista mogla imeti otrok, meni pa sta nudila lepo otroštvo. Kot družina smo bili zelo povezani,« je razložil Tomislav, ki bi si želel, da bi oče lahko videl, kako se odvija njegova ljubezenska pravljica.

prejšnji članek
Nuša Derenda se polna energije vrača na odre
Svet slavnih
Nuša Derenda se polna energije vrača na odre
naslednji članek
Kdo bo septembra vodil emmyje?
Svet slavnih
Kdo bo septembra vodil emmyje?
#nasazenazenska
nasazenazenska