klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Sta se po šovu zaljubila Samanta in Damir?

12. 8. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Samanta in Damir

Samanta in Damir na festivalu v Vodicah foto: Osebni arhiv

Samanta je že med snemanjem oddaje Ljubezen na vasi izrazila željo, da bi odšla k Damirju Toplaku. Tedaj se ji želja ni uresničila, sta pa zato navezala stike kmalu po koncu oddaje. Sedaj skupaj uživata v poletju.

Samanto in Damirja so nedavno ujeli v fotografski objektiv na poletnem festivalu. So morda med njima vzplamenele iskrice?

»Z Damirjem sem se povezala že na snemanju šova Ljubezen na vasi, kjer je sodeloval kot kmet, ki išče ljubezen, jaz pa sem bila žal kandidatka drugega kmeta. Že tam mi je bil zelo všeč, celo tako zelo, da sem prosila produkcijo, da me premestijo k njemu. On se je s tem strinjal, žal pa tega zaradi pravil nismo mogli izvesti. Po šovu sva se slišala, se veliko pogovarjala, družila in žurala. Skratka vse je bilo spontano, med nama je dobra energija in tako je ostalo vse do danes. Pred nekaj tedni sva bila na festivalu v Vodicah, tri, šriri dni sva žurala z ekipo, se fotografirala z oboževalci, širila dobro energijo in se preprosto zabavala,« je Samanta pojasnila za RTL in nadaljevala, da sta se po festivalu dobila še v Zadru, kjer ima babico. »Preprosto uživava v poletju, časi so takšni, da je potrebno izkoristiti vsak dan, ker kdo ve, kaj bo sledilo jeseni. Kar pa se tiče Damirja, čas bo pokazal svoje. Za enkrat je vse spontano in super,« je vesela svetlolaska, ki utrinke skupnega druženja deli tudi s prijatelji na družbenem omrežju ...

prejšnji članek
Beyonce  po desetletju znova na vrhu
Svet slavnih
Beyonce po desetletju znova na vrhu
naslednji članek
Igralka Anne Heche: Ne pričakujejo, da bo preživela
Svet slavnih
Igralka Anne Heche: Ne pričakujejo, da bo preživela