GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Josip nima sreče

15. 8. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Josip Tratnjak

Josip Tratnjak foto: RTL

Saj se še spomnite Josipa Tratnjaka iz 12. sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi? Mladenič močno hrepeni po ljubezni, a zdi se, da vedno znova srečuje napačna dekleta.

Josip ni imel sreče ne pred kamero, ne kasneje, ko so žarometi ugasnili. Dekle, ki jo je nameraval zaprositi za roko, ga je namreč prevaralo in ga o slednjem celo obvestilo s poslano fotografijo. Tudi kasneje v njegovo življenje ni posijalo sonce.

»Še vedno sem samski. Imel sem kratka razmerja, ampak ni šlo, prisotne so bile prevare. Še vedno iščem tisto pravo,« je za RTL pojasnil Josip, ki še ni obupal, načrtuje namreč sodelovanje v TV oddaji, kjer bi mu mogoče uspelo najti ljubezen.

»Rad bi se prijavil v oddajo Poroka na prvi pogled, a sem za to še premlad, zagotovo pa se bom prijavil v oddajo Pet zmenkov na teden,« je razložil Tratnjak, ki ga zanimajo predvsem marljiva in zabavna dekleta. »Iskreno mi ne bi bila všeč punca, ki si samo lakira nohte in ves dan brska po družbenih omrežjih. Ne želim si lene punce, ampak takšno, ki si želi delati.«

prejšnji članek
Luka Basi skočil med razgaljene oboževalke
Svet slavnih
Luka Basi skočil med razgaljene oboževalke
naslednji članek
Raiven sanja o majhni in intimni poroki
Svet slavnih
Raiven sanja o majhni in intimni poroki