Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ines je šov Ljubezen na vasi spremenil življenje

16. 8. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Ines Petrić

Ines Petrić foto: RTL

Ines Petrić, ki je v šovu Ljubezen na vasi sodelovala kar šestkrat, je na Hrvaškem zelo priljubljena. Slednje pozitivno vpliva na njen posel, zaradi česar živi mnogo bolje kot prej …

»Popularnost mi je v življenju zelo pomagala. Preden sem postala slavna, sem sicer živela dobro, a sedaj živim precej bolje. Pomagalo mi je na področju posla, glede na to, da sem ga razširila, pomagalo pa je tudi pri življenjskih stvareh, ne samo mojih, pač pa tudi v krogu moje družine,« je za RTL pojasnila Ines, ki pritegne poglede kjerkoli se pojavi. Kot pravi, je slednje ne moti, vajena je številnih oboževalcev, ki jo radi obiščejo tudi v njenem frizerskem salonu. Slednje seveda vpliva tudi na porast strank.

»V glavnem prihajajo v salon ženske, da koristijo usluge, ki jih nudimo, hkrati pa tudi zaradi tega, da izvedo, kako je bilo v šovu Ljubezen na vasi. To se mi zdi simpatično,« pravi Petrićeva, ki ima velike načrte za prihodnost. Želi si namreč še razširiti posel, podala pa bi se tudi v gostinske vode, razmišlja namreč o slaščičarni, kjer bi stregla zdrave slaščice.

Ines Petrić

Ines Petrić foto: RTL

prejšnji članek
POP TV razkril prvih 16 tekmovalcev Kmetije
Resničnostni šovi
POP TV razkril prvih 16 tekmovalcev Kmetije
naslednji članek
Na kaj paziti pri izbiri nove šolske torbe?
Zdravje
Na kaj paziti pri izbiri nove šolske torbe?