138mv Svet24.si

Poročil se je modrijan Rok Švab

vid1 Svet24.si

»Draga hči, rad te imam in vedno se boš lahko ...

putin ruska kapelica bobo2 Necenzurirano

Vsi naši rusofili #kolumna

nina krajnik-pl Reporter.si

Vili Kovačič nad Nino Krajnik: Tvoja ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić poskrbel za obilo smeha! Takole je ...

big-brother Njena.si

Prvič o skrivnosti: Kdo je bil slovenski Big ...

prepelic-tobey Ekipa24.si

Spet se dviga prah! Kaj to pomeni za slovensko ...

Andrea z družino v javnosti: 'Ljudje niso opazili, da sem drugačna.'
| V.M.

Andrea z družino v javnosti: 'Ljudje niso opazili, da sem drugačna.'

Andrea Libič in Nico, edit: njena.si

V Belgiji, kjer je Andrea živela s sinkom Nicom in soprogom Davidom, družine nikoli niso izpostavljali ali ji na neprijeten način namenjali pozornost.

Udeleženka šova Kmetija Andrea Libič se je v Logatec vrnila po ločitvi od soproga Davida. Pred leti se je v Belgijo preselila zaradi študija, nato pa tam spoznala Davida, ki je v njeno življenje prinesel stabilnost, oporo. Po nekaj letih razmerja je njuno življenje obogatilo rojstvo sina Nica, ki sedaj, ko sta starša ločena, živi pri očetu.

Na družinsko življenje v mestu Antwerpen ima Andrea lepe spomine, družina zaradi drugačnosti namreč nikoli ni bila deležna neprijetnih odzivov okolice. »Ljudje sploh niso vedeli, da sem interspolna. Niti tega, da sem drugačna. Pa tudi če bi vedeli, Belgija je zelo odprta država. Niti najini najbližji tega nikoli niso izvedeli. Ker ta podatek nikoli ni bil pomemben. Hkrati tudi sam David tega ni nikoli izpostavljal,« nam je pojasnila Andrea in dodala, da je za zdravo družinsko okolje bolj pomembno kaj drugega. »Iskreno povedano, mi se nikoli nismo pogovarjali o tem, ker je bilo povsem nepomembno.«