koronavirus, meso, peka, odojek Svet24.si

Moškim, ki uživajo meso, bi prepovedali seks, ...

308338134_5273342329429913_7303837028101575265_n Svet24.si

FOTO: Zanemarjeno govedo "do kolen" v lastnem ...

janša Necenzurirano

Zadnji Janšev juriš #kolumna

portret roman uranjek STA_1 Reporter.si

Laži, seks in posnetki: Roman Uranjek, vidiš, ...

doncic (2) Ekipa24.si

Dončić se je pokesal in zadel v srce: Sem povsem...

Manja Šernek 2 Njena.si

Mama Manje Šernek: Moja hči bo zmagala

zidan Ekipa24.si

Zidane preživel grozljiv padec s konja, skoraj bi...

Kmetija: Za Ivana doma stiska pesti simpatična družinica
| V.M.

Kmetija: Za Ivana doma stiska pesti simpatična družinica

Ivan Šmergut, VOYO

Za Ivana Šmerguta doma stiskajo pesti njegova srčna izbranka Rebeka ter sinova, devetletni Anej in sedemletni Anže. Vsi ga zelo pogrešajo, saj še nikoli niso bili tako dolgo ločeni. 'Je bilo hudo, še vedno je …'

Medtem ko Ivana spremljamo v resničnostnem šovu Kmetija, nanj doma že dobra dva meseca čaka srčna izbranka Rebeka, s katero sta skupaj več kot desetletje. Parček se je v minulih letih razveselil rojstva dveh sinov, Aneja in Anžeta, ki očetovo odsotnost seveda občutita, a se mamica trudi poskrbeti, da se imajo kljub temu lepo.

Foto: Osebni arhiv - Ivanova srčna izbranka Rebeka.

»V tem času smo z otrokoma odšli na dopust, potem pa se pripravili na šolo. Mlajši sin je letos začel obiskovati 1. razred osnovne šole in bilo nam je hudo, da je Ivan to zamudil. Pogrešamo ga zelo, nikoli še nismo bili tako dolgo ločeni,« nam je zaupala Rebeka in pojasnila, da ga še posebej pogrešata otroka, ki jima ni bilo najlažje predstaviti, kam je odšel.

Foto: Osebni arhiv - Ivan z družino

»Dokler niso pričeli predvajati Kmetije, sta me vsak dan spraševala, kdaj pride oči domov. Je bilo hudo, še vedno je. Težko je otroku dopovedati, da bosta mogla 70 - krat spati do očetovega prihoda. Čeprav ne vemo točno, do kdaj bo tam, 70 dni je najdaljša doba,« razlaga Ivanova najdražja, ki je zadovoljna s tem, kako poteka njegova udeležba v resničnostni igri.

»To, kar smo do sedaj videli po televiziji, se nam zdi v redu, saj je prikazan takšen, kot je tudi v resnici. Direkten in delaven. Če mu kaj ne paše, v trenutku pove svoje nazaj. Tudi doma je delaven, poprijeti zna za vsako delo. Jaz mu rečem kar moj multipraktik,« se smeji Rebeka in pojasni, da je sicer Ivan po poklicu avtomehanik, ukvarja pa se z YouTubom. »Ima svoj kanal, kjer se z veseljem podruži s svojimi internetnimi prijatelji, s katerimi skupaj odigrajo tudi kakšno igro.«

Foto: Osebni arhiv - Ivanova sinova, devetletni Anej in sedemletni Anže.