Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Tim, Michael in Teo tesno povezani še iz šolskih dni

25. 9. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
trije prijatelji

Tim, Michael in Teo foto: edit: njena.si

Med Michaelom, ki je Exatlon že zapustil in dvema tekmovalcema rdeče ekipe, je prav posebna povezava. Ste vedeli, da se fantje odlično poznajo že vrsto let?

Igor Mikič je minuli teden med klepetom z Janom Klobasa izvedel zanimiv podatek. Ko ga je pobaral, ali se morda v njihovi ekipi že snujejo kakšne skupine, mu je tekmovalec odvrnil, da ne, a da je povsem normalno, da se trije člani družijo nekoliko več.

»Tim, Teo in Michael se poznajo že od prej, so prijatelji iz srednje šole. So najboljši prijatelji in sošolci že od prej. Normalno, da se oni bolj družijo, ker imajo neke 'fore' še iz srednje šole. To me sploh ne moti, res me to ne moti,« je pojasnil Jan in poudaril, da mu fantje niso dajali občutka, da je izločen iz njihovega kroga. Kadar je bil v njihovi družbi, se je počutil povsem sprejetega, ko pa so bili sami, pa se mu je zdelo povsem normalno, da je med njimi prišla do izraza posebna vez.

Pristne vezi so se sicer razvile med vsemi tekmovalci, kar se je jasno videlo minuli petek, ko se je moral posloviti Michael. Zadnja oddaja je postregla z obiljem čustev, ob spremljanju ganljivih trenutkov pa niso ostali ravnodušni niti gledalci.

Exatlon

Exatlon foto: Planet TV

prejšnji članek
Challe Salle razkril spol otroka
Svet slavnih
Challe Salle razkril spol otroka
naslednji članek
Danijela Martinović: Imela sem občutek, da javnost ne ve, kdo sem
Svet slavnih
Danijela Martinović: Imela sem občutek, da javnost ne ve, kdo sem
#obraziavenija
obraziavenija