klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Andrejini posnetki vas bodo osupnili

26. 9. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
andreja-košir

Andreja Košir foto: Planet TV, edit: njena.si

Kljub diagnozi multiple skleroze je njeno telo osupljivo gibčno. Silhuete, ki jih ustvarja pred objektivom, so zapeljive, a vzbujajo zlasti spoštovanje …

Tekmovalka modre ekipe Andreja Košir s svojo gibčnostjo in fizično pripravljenostjo ne navdušuje le v izzivu Exatlon. Pred odhodom v Dominikansko republiko je z estetsko dovršenimi fotografijami, ki prikazujejo njeno gibčnost, navduševala tudi na družbenem omrežju.

»Zdravje se zdi vedno bolj dragoceno šele tedaj, ko ga izgubimo. Reči moram, da nisem bila pripravljena niti na polovico tega, kar prestajam, a kot kaže, sem narejena iz pravega testa. Pri multipli sklerozi sem sama proti sebi, borim se z lastnim telesom, bijem bitko s seboj. Vsak dan je drugačen in tudi ko rečem, da sem v redu, imam zelo drugačno definicijo od večine ljudi. Vem pa, da imamo vsi moči, ne glede na to, kako šibko se morda počutimo, kajti na koncu je pomemben le odnos, ki ga imamo, zato ne bom dovolila, da se to spremeni. Ne vem, kako se bo moja zgodba končala, nihče ne ve, a nikoli ne bodo mogli dejati, da sem obupala,« je Andreja strnila občutke v enem izmed številnih zapisov na družbenih omrežij.

prejšnji članek
Kaj se je zgodilo s prvim zmagovalcem šova Big Brother?
Svet slavnih
Kaj se je zgodilo s prvim zmagovalcem šova Big Brother?
naslednji članek
Superge za vse priložnosti
Moda&Lepota
Superge za vse priložnosti