andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Za Sanjskega moškega se poteguje raziskovalka spolnosti

29. 9. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
maja

Maja Grintal foto: POP TV, edit: njena.si

Med letošnjimi kandidatkami šova Sanjski moški je tudi dekle, ki prek platforme OnlyFans spodbuja ljudi, da v erotiki uvidijo umetnost, ki presega seksualnost. Vizažistka Maja Grintal je znanje o spolnosti in odnosih pridobila tekom raziskovanja.

Maja Grintal vidi smisel življenja v užitku, samo sebe pa dojema kot zelo pogumno žensko. »Ta pogum se opazi in mi pomaga na karierni poti, ki je raziskovanje spolnosti in odnosov,« je v pogovoru za 24ur.com povedala Domžalčanka in pojasnila, da je znanje o spolnosti, spiritualnosti in notranji rasti pridobila sama, s pomočjo knjig, člankov in podcastov seksologov in seksologinj iz vsega sveta.

Maja Grintal foto: POP TV

»Teoretično raziskovanje me je pripeljalo do raziskovanja same sebe s pomočjo različnih terapij – tako v spolnosti kot duhu. Znanje o Sveti seksualnosti nadgrajujem tudi na različnih izobraževanjih in dogodkih, kot sta International school of Temple Arts in Ada Divine Awakening. Življenje pa me bo še marsikam popeljalo,« je prepričana Maja, ki ocenjuje, da je spolnost v današnji družbi še vedno preveč tabuizirana. V želji, da gole kože oz. celotnega golega telesa ne bi dojemali kot seksualni objekt, je na platformi OnlyFans ustvarila profil, kjer spodbuja ljudi, da v erotiki prepoznajo čistost in navdih. »Golo telo je zame umetnost.«

prejšnji članek
Nova orlovska čelada za najdaljše polete
Zdravje
Nova orlovska čelada za najdaljše polete
naslednji članek
Umrl je legendarni raper znan po pesmi Gangsta's Paradise
Svet slavnih
Umrl je legendarni raper znan po pesmi Gangsta's Paradise
#nasazenazenska
nasazenazenska