GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tega niste vedeli, a Jožici so se na Kmetiji uresničile sanje

2. 10. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
kmetija-2022

Jožica Jurjevčič foto: VOYO

Jožica se pred kamero ni preveč izpostavljala ali vzbujala pozornosti, zato je gledalci ne poznamo kaj dosti. A doživela in okusila je veliko več, kot so zabeležile kamere. Doma glede sodelovanja v šovu ni imela popolne podpore, a je vsem skupaj dokazala, da ni od muh. Preverite, zakaj je Kmetija presegla njena pričakovanja …

Resničnostni šov Kmetija je zapustila najstarejša tekmovalka letošnje sezone Jožica Jurjevič. 61-letna upokojenka iz Škofje Loke nam je zaupala, da je s svojo udeležbo v resničnostni igri zelo zadovoljna in da je za njo enkratna izkušnja, ki ji bo za vedno ostala v spominu. Domov se je vrnila ponosna, ker so jo sotekmovalci imeli za mamo, ob njih se je znova počutila mlado.

Jožica Jurjevčič foto: VOYO

Je pustolovščina uresničila vaša pričakovanja?

Ne samo, da jih je uresničila, še presegla je vsa moja pričakovanja in več. Res sem se veselila, da bom del Kmetije in sedaj, ko sem to izkušnjo doživela, sem zelo vesela.

Ob prihodu na posestvo ste se zelo razveselili gospodarice Nade. Kakšen vtis je naredila na vas v vsem tem času?

Srečna sem, da so se mi uresničile sanje in da sem jo spoznala in to na KMETIJI! Ja, gospodarica Nada mi je bila vedno pri srcu in tudi sedaj je moje mnenje, da je poštena, delovna, odločna ženska. V glavnem spoštovanja vredna gospa.

Jožica Jurjevčič s člani družine foto: POP TV

Kako ste se počutili med mladino?

Med mojimi mladimi sotekmovalci sem se počutila mlado, včasih prav otročjo. Vzrok izhaja najbrž iz otroštva, ki ga nisem imela, z mladino pa se prelivam. Imeli so me za mamo in to s ponosom povem.

Kdo je doma za vas stiskal pesti?

Moja družina mi je seveda vse. Najbolj me je podpiral moj partner Jure in mi stal ob strani. Hči in sin sta druga zgodba, saj sta bila proti temu, da bi bila del šova, ampak na koncu je mama pokazala, da se ne da.

Jožica Jurjevčič foto: VOYO

prejšnji članek
Danijela Slovencem odprla srce
Svet slavnih
Danijela Slovencem odprla srce
naslednji članek
Modrijan Švab se je poročil
Svet slavnih
Modrijan Švab se je poročil