900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bruno Šulman (MasterChef) hvaležen zapušča ZDA

21. 11. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Bruno Šulman

Bruno Šulman je po novo znanje skočil v ZDA. foto: Ana Gregorič

Mesec dni je svoje kuharsko znanje izpopolnjeval v z Michelinovima zvezdicama nagrajeni restavraciji v San Franciscu. Zdaj se zmagovalec šova vrača domov.

Bruno Šulman je v želji po novem znanju in predvsem novim izkušnjam v vrhunski restavraciji za mesec dni nataknil predpasnik kalifornijske restavracije Birdsong. Restavracija v San Franciscu, ki jo vodita kuharski mojster Chris Bleidrom in njegova žena Aarti Shetty Bleidorn se osredotoča predvsem na tradicionalno kulinariko. 

Edinstvena izkušnja

Zmagovalec sedme sezone šova MasterChef Slovenija je očitno za sovjo delovno prakso izbral odlično restavracijo, saj je moral v tem mesecu veliko delati. Bil je zelo vključen v proces in imel kar veliko odgovornosti. Kot pravi sam, v resnici več, kot je mislil. 

"Najbolj zanimivo mi je bilo videti kako od znotraj deluje takšna dobra restavracija in nivo organiziranosti, predanosti in natančnosti je res neverjeten. Res se mi zdi, da sem izbral super restavracijo za svojo prvo takšno izkušnjo, ker je ravno prav velika (oz. majhna) da sem bil lahko precej vključen v proces, zares delal service in imel kar veliko odgovornosti, več kot sem mislil," je namreč zapisal na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Zakaj se Gregor in Monika Avsenik bojita odziva Saše Avsenika?
Svet slavnih
Zakaj se Gregor in Monika Avsenik bojita odziva Saše Avsenika?
naslednji članek
Natalija Verboten estetskih popravkov ne zanika
Svet slavnih
Natalija Verboten estetskih popravkov ne zanika
#obraziavenija
obraziavenija