Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Eva Luna ali Ariajanna? Pia na strani iskrenosti

29. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
pia-belak, sanjski-moški

Pia Belak foto: VOYO

Bodo o dogajanju za kamerami spregovorila tudi druga dekleta? Z neprijetnim vprašanjem so na televiziji soočili Pio, ki je šov Sanjski moški že zapustila. Preverite, kakšno je njeno mnenje …

Tudi včeraj se je na vseh družbenih omrežjih odvijal pravi spletni vihar na temo izjav Eve Lune, ki je sklenila Blažu razkriti, kaj se dogaja za njegovim hrbtom. Izpostavitev Arijanninega neiskrenega vedenja je gledalce močno razburila, tisti, ki svoje mnenje izražajo poreko spletnih zapisov, se namreč strinjajo, da so izjave zgolj plod ljubosumja in nezrelega vedenja. Kaj pa o tem menijo dekleta, ki so bila del šova?

Pia in Suki v POP IN-u foto: VOYO

Polona Zoja Jambrek je v POP IN-u gostila dekleti, ki sta se v nedeljo poslovili, Suki in Pio, beseda pa je seveda nanesla tudi na to vročo temo, do katere pa sta bili obe dekleti zadržani. Pia je le skromno pojasnila, da s Suki nista bili prisotni v tem pogovoru, ki ga opisuje Eva Luna, a da je njeno stališče na strani iskrenosti, zato se ji zdi prav, da se Blažu obelodani, kakšno je dejansko stanje. »Če se bo izkazalo, da je vse to res, se mi zdi prav, da je povedala Blažu. Prav je, da ve, če eno dekle ni zainteresirano zanj …« je na kratko strnila misli Pia.

Blaž, Arijanna, Eva Luna

Blaž, Arijanna, Eva Luna foto: edit: njena.si

prejšnji članek
Najboljši Exatlonovci končno doma
Resničnostni šovi
Najboljši Exatlonovci končno doma
naslednji članek
Manja po šovu o največjem TV škandalu v zgodovini Kmetije
Resničnostni šovi
Manja po šovu o največjem TV škandalu v zgodovini Kmetije