krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Vesela novica, Teja je shodila!

30. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
teja kralj

Teja Kralj foto: Planet TV

Teja Kralj nam je končno lahko zaupala veselo novico. Njena predanost zastavljenemu cilju je obrodila sadove …

Tri mesece po poškodbi in skoraj dva meseca po operaciji kolena, oziroma prednje križne vezi, je Teja Kralj znova na nogah. V minulih dneh je postopoma opustila bergle in čeprav nam je v zadnjem klepetu zaupala, da se počuti kot teliček na ledu, saj se mora znova učiti delati korake, pa nas je danes razveselila z najboljšo novico doslej. Teja je namreč popolnoma shodila, obenem pa že pričela s kolesarjenjem na trenažerju oziroma sobnem kolesu.

Teja Kralj foto: Osebni arhiv

»Se spomnite, ko sem rekla, da bo to najlepših 180 dni v mojem življenju? Res ni lepšega, kot spet dobiti občutek v nogah za hojo, ni lepšega, kot iz nemočnega občutka na kolesu, ko prvi poizkus ni uspel do tistega občutka, ko ponovno zavrtiš pedala in se podaš na 30 kilometrsko traso. Namesto teka na smučeh bo zimo nadomestilo kolo in na njem bom uživala, kolikor se bo dalo. In veste kaj je prednost takšnega kolesarjenja? Da se lahko s Pio in Nikom vmes igram različne igre. Res same pozitivne stvari,« ostaja optimistična Teja, ki jo prihodnji teden čaka še 14 dnevna rehabilitacija v Termah Čatež, na kar polaga veliko upov. Kot nam je zaupala, ji izredno pomaga že fizioterapija v ZD Škofja Loka pri Špeli Mezek.

Teja Kralj foto: Osebni arhiv

»Ljudje imajo toliko za povedati čez fizioterapije v zdravstvenih domovih, a seveda nič ne pomaga, če vadite zgolj tisto uro do dve na teden, kolikor nam pripada. Je treba še doma kaj postoriti. Te punce tam se res trudijo, a vsega ne zmorejo same. Veliko je na nas,« nam razloži predana športnica in nadaljuje, da si obeta veliko boljše rezultate, saj bo v toplicah deležna rehabilitacije, ki bo potekala tekom celega dne. »Komaj čakam, da vidim, kje bom pred Božičem. Letošnji prazniki bodo zame čudoviti, pa če je to zgolj majhen korak naprej pri tej polletni rehabilitaciji.«

Tejo lahko spremljate TUKAJ.

Teja Kralj na fizioterapiji foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Sanjski moški: Brez vrtnice ostalo najbolj uglajeno dekle
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Brez vrtnice ostalo najbolj uglajeno dekle
naslednji članek
Kmetija: Aneta v areni doživela razočaranje
Resničnostni šovi
Kmetija: Aneta v areni doživela razočaranje
#obraziavenija
obraziavenija