900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vremenarka Katja Jevšek bo postala mamica!

30. 11. 2022; 11.02
Avtor: V.M.
Katja Jevšek

Katja Jevšek foto: POP TV

Napovedovalki vremena se je že pred meseci uresničila dolgoletna želja. S partnerjem sta se namreč poleti razveselila pogleda na dve modri črtici. Do ušes nasmejani bodoči mamici se trebušček že zelo lepo pozna.

Kot je danes prvič poročala revija Lady, je napovedovalka vremena Katja Jevšek v veselem pričakovanju. Ta je za POP TV tudi obelodanila to veselo novico. Po sedmih letih prizadevanj sta s partnerjem ugledala najlepši modri črtici na svetu, ki sta jima sporočili, da ju čaka težko pričakovana starševska vloga.

Da je Katja v veselem pričakovanju, javnosti nista zaupala vse do danes, ko je noseča že 5. mesecev. Za skrivnostno vedenje kakopak obstaja pomemben razlog, ki se je staršema zdel povsem na mestu. »Nisem več tako zelo mlada, aprila prihodnje leto bom dopolnila 44 let. Pri teh letih želim biti pazljiva, ker nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvijale, zato je bila odločitev, da to zadržim zase in bližnje, popolnoma logična. Trebušček pridno raste in ga ni več možno skriti,« je Katja pojasnila v klepetu za 24ur.com in javnosti zaupala še, da pričakuje deklico.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva!

prejšnji članek
Vrača se šov Slovenija ima talent, a s pomembno spremembo za pevce!
Resničnostni šovi
Vrača se šov Slovenija ima talent, a s pomembno spremembo za pevce!
naslednji članek
Konec Kmetije drugačen, kot običajno?
Resničnostni šovi
Konec Kmetije drugačen, kot običajno?