hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To je razlog, da se letošnja Kmetija 'podira' …

1. 12. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
kmetija-2022

Kmetija 2022 foto: VOYO

Postavitve, ki so jih tekmovalci izdelali tekom tedenskih nalog, se letošnje leto zelo razlikujejo od tistih, ki so zadnji dve sezoni nastajale na posestvu v Vučji Gomili. Vas zanima, zakaj je tako in kako malo je manjkalo, pa bi lahko bila zgodba povsem drugačna …

Se spomnite rdeče-belih lesenih objektov iz zadnjih dveh sezon resničnostnega šova Kmetija? Nam je v spominu ostal zlasti tisti izjemni kokošnjak! Da so tokrat rezultati dela manj navdušujoči, gre delno pripisati temu, da imajo na voljo manj sodobnega orodja, ključno pri opravljanju zahtevnejših nalog pa je seveda to, koliko tehničnega znanja in spretnosti premorejo tekmovalci. Letos sta največ spretnosti pokazala Aljaž in Tom, a bi jima zagotovo prišel prav še kakšen par rok, ki se spozna na postavitve iz lesa in druga gradbena dela.

Kmetija 2022 foto: VOYO

Lansko leto je pri tovrstnem delu na kmetiji blestel Franc Vozelj, leta 2019 pa Danijel Frigelj, ki se strinja, da ena sama spretna oseba težko doseže ugledne rezultate. »Definitivno je pomembno, da imaš vsaj še enega, ki približno ve, kaj se bo delalo in tudi, kako se bo delalo. Tut če nekdo nič ne ve, je dovolj že, če hoče pomagati ... če pa mu do dela ni, pa bolje, da spi,« se je za konec pošalil Danijel, ki bi pravzaprav lahko zelo vplival na izgled letošnje kmetije. Zakaj, se sprašujete?

Danijel Frigelj foto: POP TV

»Mogoče sem letos tut sam nekoliko kriv, ker ni bilo tako dobro narejeno, kot je bilo v naši sezoni, saj sem bil povabljen v Kmetijo 2022, a sem udeležbo odklonil,« nam mimogrede zaupal Danijel, ki je imel tekom svoje izkušnje iz leta 2019 ob sebi kar nekaj spretnih in marljivih rok, izmed katerih nam je najbolj ostal v spominu Goran Leban.

Kmetija 2022 foto: VOYO

Sprehod po posestvu foto: POP TV

prejšnji članek
Vodič za popolno praznično mizo
Kulinarika
Vodič za popolno praznično mizo
naslednji članek
Klepet z Evo Luno: Ljudje nočejo sprejeti resnice
Resničnostni šovi
Klepet z Evo Luno: Ljudje nočejo sprejeti resnice