GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon dojenček: Zgodilo se je zelo nepričakovano

3. 12. 2022; 08.23
Avtor: CL/Lady
eva-peternelj

Eva Peternelj foto: Planet TV

Eva Peternelj in njen fant Žiga te dni prejemata čestitke ob veseli novici, da bosta postala starša. Kako pa je novico sprejela nekdanja udeleženka šova Exatlon?

Simpatična Koprčanka Eva Peternelj, ki smo jo lani spoznali v Exatlonu Slovenije, je športnica od glave do peta. Zdaj pa je osebna trenerka, ki ji šport ogromno pomeni, pred novo preizkušnjo. »Moram reči, da se je zgodilo zelo nepričakovano. Z Žigo skupaj živiva že od začetka zveze, in če se bo vse ujelo, se bo dojenček rodil prav na dan najine druge obletnice. Oba sva si želela otroka, a ni bil načrtovan. Sva pa presrečna, da je za to poskrbela narava, sicer bi s to odločitvijo zagotovo še odlašala. Ko sem pričakovala mesečno perilo in ga nikakor ni bilo, sem bila res presenečena in kar nisem mogla verjeti, a ko sva z Žigom dojela, kaj se dogaja, sta naju prevzela velika sreča in veselje. Ko sem povedala staršem, je bil v prvem trenutku šok, saj je to njihov prvi vnuk, so pa vsi neizmerno srečni,« pravi Eva, ki se počuti odlično.

Živi običajno

»Delam vse, kar sem delala prej, treniram in živim običajno življenje. Na srečo se res odlično počutim, pa tudi trebuh še ni toliko zrasel, da bi me oviral, bomo pa videli, kako bo v prihodnjih tednih.« Kljub dobremu počutju pa Evo večkrat premagajo solze. »Nikoli, res nikoli nisem jokala, zdaj pa se mi solze ulijejo res kar brez razloga. Zelo sem čustvena in očitno na to vpliva nosečnost.« Če bo nosečnost potekala tako kot doslej, bo zelo zadovoljna. Je pa res, da se nosečnosti v pravi meri zaveda šele zdaj, ko je novica prišla v javnost, saj so prej vedeli samo njuni starši. »Za zdaj še nič ne gledam stvari za dojenčka in tudi ničesar še nisem kupila. Odločila sem se, da začnem nabavljati januarja.«

Eva Peternelj (Exatlon) in Žiga Milič

Eva Peternelj (Exatlon) in Žiga Milič foto: Marko Vavpotič/M24

prejšnji članek
Slovenska voditeljica prvič postala mamica
Svet slavnih
Slovenska voditeljica prvič postala mamica
naslednji članek
Alya in Erosi pred kamero naleteli na težave
Svet slavnih
Alya in Erosi pred kamero naleteli na težave