GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mlad slovenski glasbenik po govoricah potrdil ločitev

7. 12. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Mlad slovenski glasbenik po govoricah potrdil ločitev

Julija letos sta Alex Volasko in Saša Lešnjek vsaj v javnosti še delovala srečna. Zakaj zdaj ločitev? foto: Marko Vavpotič/M24

Že nekaj dni se je v medijih govorilo, da se slovenski glasbeni parček ločuje. Po nekaj dneh izmikanja, je zdaj to tudi uradno potrjeno.

Že pred dnevi so se v javnosti pričele pojavljati govorice, da se slovenska glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek po dobrih dveh letih zakona ločujeta. Vprašanje je prvi izpostavil portal Žurnal24, ki od pevca ni dobil jasnega odgovora.

Danes 31-letni pevec in osem let mlajša pevka sta bila pred poroko že nekaj let tudi par. Alex, ki je med drugim nastopil tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas, pa je zdaj ekskluzivno za revijo Lady potrdil, da se resnično razhajata. 

Razlogi za ločitev

Razloge za ločitev in pevčevo izpoved lahko najdete v omenjeni reviji, kjer razkrivajo tudi datum oziroma časovni okvir ločitve. Alex pa razkriva tudi, kako in kam bo šel naprej po koncu ljubezenske zgodbe. 

Zaroka v živo

Alex in Saša sta se poročila 22. avgusta leta 2020 v Štanjelu na Krasu. Natančneje v prelepi kulisi Ferrarijevega vrta. Na poroki, ki je potekala v času epidemije, sta imela 50 svatov. Tudi nekaj znanih obrazov, med njimi tudi Omar Naber, ki jima je na obredu tudi zapel, pa igralec Luka Markus Štajer in voditeljica Melani Mekicar. 

Alex je sicer skoraj leto dni pred poroko nastopal tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je Sašo tudi v živo zaprosil. Kasneje je razkril, da jo je zares zaročil že pred to oddajo. Takrat je to storil z besedami: "A bi bila moja za vedno? Brez tebe nočem preživeti niti enega dneva več."

Žal pa se je ta zgodba zdaj v tej obliki končala. 

prejšnji članek
Zmagovalka Exatlona: V meni se je rodila bojevnica
Resničnostni šovi
Zmagovalka Exatlona: V meni se je rodila bojevnica
naslednji članek
Manja po vrnitvi domov Kmetijo vidi v drugi luči
Resničnostni šovi
Manja po vrnitvi domov Kmetijo vidi v drugi luči