požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Sara v vlogi modela še bolj osupljiva

23. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Sara Siladji

Sara Siladji foto: RTL

Ustvarjalci šova so popestrili dogajanje z mlado manekenko Saro, ki pa je oddajo kar hitro zapustila. Vas zanima, kako se znajde pri svojem delu?

Manekenka Sara Siladji ni skrivala, da jo je Tonijeva odločitev šokirala, tega, da ji ne bo namenil vrtnice, namreč ni pričakovala.

»Presenetila me je že sama podelitev, prav tako nisem pričakovala, da bom ravno takrat izpadla, a takšna so pravila igre in nikoli ne veš, kdo lahko naslednji zapusti šov,« je pojasnila v intervjuju za časnik Slobodna dalmacija in v nadaljevanju izrazila strinjanje s Tonijem, ki je izjavil, da sta razvila zgolj prijateljski odnos.

»Mislim, da ima Toni prav, res je sladek in prijazen fant, a na žalost se med nama ni razvilo nič več kot prijateljstvo. Mislim, da ga nisem imela priložnosti bolje spoznati, kdo ve, kaj bi se zgodilo, če bi dobila zmenek, morda bi se med nama iskrilo,« je pojasnila mlada manekenka, ki je sicer izjemnega videza, kar pa nemara ni dovolj, da bi lahko z intelektualcem kot je Toni zajadrala v bolj poglobljene pogovore, ki ne zajemajo zgolj površnih vprašanj na temo poslušanja glasbe.

Med sprehodom skozi spodnje fotografije si lahko ogledate, kako se 20-letnica znajde pred profesionalnim fotografskim objektivom …

prejšnji članek
Gašper Rifelj predstavil dokaz, da prava ljubezen obstaja
Svet slavnih
Gašper Rifelj predstavil dokaz, da prava ljubezen obstaja
naslednji članek
Hrvaška zvezdnica zablestela tudi v manj pomembni vlogi
Svet slavnih
Hrvaška zvezdnica zablestela tudi v manj pomembni vlogi