srce Svet24.si

Tedenski horoskop: nastopil je pravi čas, da vsak...

kitajski balon Svet24.si

Američani iščejo sestreljeni kitajski balon

drugi-tir, stanko-polanič, tine-vadnal, jurij-krč, janez-škrabec Necenzurirano

Nasledniki Ivana Zidarja tečejo nov krog #kolumna

danijel besic loredan pl2 Reporter.si

Danijel Bešič Loredan: Ne bom šel naj jahto z ...

doncic Ekipa24.si

Dallas z novo okrepitvijo! To je velezvezdnik, ki ...

Nekateri poznavalci se bojijo, da je vse skupaj bila le farsa in da Meghan vodijo politični apetiti Odkrito.si

Uničila kraljevo družino in zapustila Harryja?

nika križnar Ekipa24.si

Jasno je, kaj se dogaja z Niko Križnar: Najbolj ...

Hana in Goran po štirih letih - presenečeni?
| V.M.

Hana in Goran po štirih letih - presenečeni?

Hana in Goran, edit: njena.si

Kaj se dogaja z najbolj znanim parom iz sveta hrvaških resničnostnih šovov? Je Goran v Haninih očeh še vedno sanjski moški?

Morda se ne zdi, da je minilo že toliko časa, pa vendar sta lanskega oktobra Hana Rodić in Goran Jurjenec slavila 4. obletnico razmerja. Goran, ki se je za Hano odločil po snemanju šova Sanjski moški, je sicer v vmesnem obdobju prekinil razmerje, saj se je vrnil k svojemu nekdanjemu dekletu. Drama, ki je eskalirala marca 2021, je trajala kar pol leta, nato pa je Goran ugotovil, da je vsemu navkljub Hana ženska, za katero bije njegovo srce. Po sprva odvrženih namigih, sta oktobra 2021 na družbenem omrežju obelodanila, da sta znova par:

»Nič naju ne more ločiti, ostal boš tisti, ki mu je bilo namenjeno, da me najde. #spetskupaj« je ob skupni fotografiji zapisala Hana, medtem ko je Goran zapisal, da na koncu vedno zmaga ljubezen.

In kakšen je njun odnos danes?

Hana in Goran živita v Berlinu, za hrvaške medije pa sta dejala, da se razumeta bolje kot kadarkoli prej. Trenutno se mudita na počitnicah na Tajskem, odpotovala sta namreč otok Phuket, kjer ne skrivata, da med njima pošteno prasketa od strasti. »Midva imava ljubezen, ki bo trajala večno,« je nedavno pojasnila sledilcem Hana, medtem ko je Goran dodal, da govorita jezik ljubezni.

»Včasih se morajo ljudje ločiti, da spoznajo, kaj so imeli in da se naučijo to tudi ceniti ...Če bi lahko zavrtela čas nazaj v poletje 2021, bi spet naredila vse po starem … Verjamem, da naju čaka še veliko lepih spominov in neverjetnih trenutkov, ki so šele pred nama. Videti je, da nama je vendarle uspelo, da sva najino zgodbo zapisala med zvezde,« je ob obletnici strnila misli Hana.