favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled in Miha Hercog: 'Ne iščem žene'

6. 2. 2023; 10.59
Avtor: V.M.
Miha Hercog

Miha Hercog foto: edit: njena.si

Tudi glasbenik in producent Mihael Hercog bo del projekta Poroka na prvi pogled. Kakšna bo njegova vloga?

Ustvarjalci eksperimenta Poroka na prvi pogled so minuli dan pripravili tematsko predstavitev druge sezone in nam za pokušino postregli z zanimivostmi, ki bodo še posebej začinile težko pričakovano oddajo. Ob tem naj vam namignemo, da vas čakajo prizori, ob katerih boste nemara kar malce pozabili zapreti usta. (smeh) Bo še bolj napeto kot v zadnji sezoni? No, nam se že zdi tako, zato budno spremljajte najavo, kdaj bomo vsi skupaj sedli pred TV ekrane.

Presenečenje spremljevalne oddaje Poroka na prvi pogled

Ko je skozi vrata stopil Mihael Hercog, je hitro postalo jasno, da se obetajo novosti – kakšne, se sprašujete? Miha je nemudoma postregel s humornim vložkom in pojasnil, da ne išče žene. Ponudbo, da postane del projekta, je prejel šele pred nekaj tedni in ker sedaj ni več skrivnost, vam lahko razkrijemo, da bo v spremljevalni komentatorski oddaji zamenjal Milana Gačanoviča Gacha. Miha torej stopa v čevlje komentatorja, ki bo s svojim pogledom na odnose razglabljal o kandidatih, njihovih reakcijah, poskusih spletanja vezi in iskanja medsebojnih stičišč.

"Že na pravo poroko greš zelo živčen, da greš na poroko, na kateri ne poznaš niti partnerja, pa je sploh velik izziv," ocenjuje Miha in priznava, da se mu vse skupaj zdi kar malce strašljivo. Kljub temu je opazil, da med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija, a se sprašuje, kaj to pomeni na dolgi rok: "Dvema lahko zelo hitro klikne, na dolgi rok pa je vprašanje, kaj se bo zgodilo."

Komentatorji Miha Hecog, Špela Grošelj in Tanja Kocman foto: Blaz Vatovec

prejšnji članek
Razkrito: ta znan obraz se vrača na male ekrane, vodil bo novo oddajo
Resničnostni šovi
Razkrito: ta znan obraz se vrača na male ekrane, vodil bo novo oddajo
naslednji članek
Borut Pahor presenečen nad odzivom za njegovo katrco
Svet slavnih
Borut Pahor presenečen nad odzivom za njegovo katrco