Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivni prepiri za domačimi vrati zakoncev Emeršič

5. 2. 2023; 11.00
Avtor: Te.P. / revija Lady
bojan emersic

Zakonca Emeršič foto: arhiv Lady

Bojan Emeršič in njegova Viktorija sta skupaj že 18 let, poročena pa 10. Kako jima uspe reševati nesoglasja? Morda bosta v navdih tudi vam ...

Igralec Bojan Emeršič trenutno na odru SNG Drama Ljubljana navdušuje v vlogi Kurta v uprizoritvi Augusta Strindberga Mrtvaški ples, ki govori o zakonskem paru, ki pa ga ne združuje ljubezen, temveč sovraštvo. Njega na srečo z ženo, igralko Viktorijo Bencik Emeršič, še vedno druži prvo. Zelo malo tudi drug drugemu 'pijeta kri'.

»Midva imava hvala bogu precej isto mero strpnosti drug do drugega. Oba tudi natančno veva, da kadar koli zaplezava v kakšno težavo, prepir oziroma nesoglasje, potrebujeva samo malo časa, da utihneva, greva vsak malo v drugo smer po stanovanju in nazaj, pa so stvari že urejene,« razkriva Bojan. Večinoma sta usklajena tudi glede sinov.

»Imava približno iste poglede na vzgojo. Če imava kakšno težavo, jo imava včasih v tem, da se meni zdi, da bi fant moral iti bolj po neki svoji poti, ne glede na to, ali bo padel, si razbil arkado ali doživel neko razočaranje. Meni se zdi to mogoče celo bolj prav, če je to seveda v takšnih okvirih, da ni pogubno, kot pa da ga ščitiš in čuvaš, da se mu to ne zgodi. A to je žensko in moško načelo gledanja in tako mora biti. Menim pa, da moraš v vsakem primeru povedati svoje mnenje, da se ga vsaj zavedamo, ne glede na to, kaj se potem dela,« je prepričan igralec. Pri otrocih si priskočita tudi na pomoč, kadar se kdo od njiju znajde v težavah.

»Kadar se ukvarjava z njima, na primer z učenjem, in začutiva, da se v tisti sobi dogaja nekaj, kar ni dobro, narediva letečo menjavo. Večinoma to dobro izpade,« nam je za konec še zaupal igralec.

prejšnji članek
David Urankar je ponosen očka
Svet slavnih
David Urankar je ponosen očka
naslednji članek
Hčerka Vojka Belšaka pevka in igralka?
Svet slavnih
Hčerka Vojka Belšaka pevka in igralka?