Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Gospod profesor' ima nadarjena otroka

4. 2. 2023; 09.00
Avtor: Teja Pelko / revija Lady
Jure Henigman FOTO Urša Premik

Jure Henigman foto: Urša Premik

Sin zvezdnika serije Gospod profesor je mali umetnik, hčerka pa je podedovala njegove igralske gene. Julija je bila pogosto prisotna na snemanju serije.

Igralec Jure Henigman priznava, da čeprav bi si tudi sam želel biti tak profesor, kot je Samo – če bi se seveda odločil za to pot – v praksi dvomi, da bi za to imel dovolj časa in živcev. Hčere Julije in sina Jakoba, ki trenutno obiskujeta 6. oziroma 3. razred osnovne šole, mu sicer na srečo od vnovičnega odprtja javnega življenja ni več treba poučevati, saj sta samostojna in za zdaj obvladujeta težave, ki jih imata. Kadar se pojavijo kakšne tegobe, pa jima pri njihovi odpravi pomaga on ali njegova žena Urša, odvisno od problema in od tega, v kakšni koži sta tisti hip – tisti, ki je v boljši, namreč lahko po njegovem mnenju to opravi učinkoviteje.

Jure Henigman foto: VOYO

Oba otroka sta sicer zelo umetniško nadarjena. Julija je podedovala očetove gene in ima za seboj že tudi nekaj izkušenj pred kamero. »Ko smo poleti snemali serijo Gospod profesor, je bila pogosto zraven, malo je tudi statirala, manjšo vlogo pa ima tudi v filmu Nejca Gazvode Vzornik, v katerem igram. Letos je začela v Pionirskem domu obiskovati tudi impro delavnice,« je o hčerki za revijo Lady povedal Jure, ki je zelo ponosen tudi na sina Jakoba, ki zelo rad in veliko riše.

Na snemanju serije Gospod profesor je bila pogosto prisotna tudi Juretova hči Julija, ki že hodi po njegovih igralskih stopinjah.

prejšnji članek
Priljubljena Patricia Pangeršič je postala mamica
Svet slavnih
Priljubljena Patricia Pangeršič je postala mamica
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Nini je ukradel srce
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Nini je ukradel srce