Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski Moški: Je bila spremenjena Polina noseča?

7. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
polina-horbachova

Polina Horbachova foto: VOYO

Po vrnitvi v šov Sanjski moški je bila deležna opazke, da je pridobila kilograme. Z vnovičnim slovesom je na družbenem omrežju poskrbela za še eno presenečenje.

Polina Horbachova se je še drugič poslovila od Tonija in šova Sanjski moški. Iskrice so namreč ugasnile in Toni ni več videl smisla, da bi zavlačeval ter v sebi kopal po čustvih, ki so bila sprva intenzivna, po njeni vrnitvi pa so vidno zamrla.

Polina Horbachova in Toni na zadnjem zmenku. foto: VOYO

Polina, ki je bila ob vrnitvi pred kamere deležna opazke, da je pridobila kilograme, je po šovu tudi sama opozorila na spremembe na svojem telesu. S spletnimi prijatelji je namreč delila fotografijo, na kateri ni bilo mogoče spregledati okroglega trebuščka, zlasti, ker je posnetek okrasila z emotikonom dojenčka. Po prvotnem razburjenju sledilcev in navalom vprašanj, ali je noseča, je nato mlada Ukrajinka pojasnila, da ima težave s prehrano. Dokler se izogiba glutenu in laktozi, je namreč njeno počutje dobro, če pa zaužije hrano, ki se ji mora izogibati, pa njeno telo nemudoma burno reagira.

"Vsakokrat postanem zelo napihnjena, po obroku ves dan čutim težo v trebuhu, včasih pa mi je celo slabo," je pojasnila Polina, ki ocenjuje, da nima smisla podleči željam po določeni hrani, če pa se potem pojavijo takšne nevšečnosti.

Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov iz njenega življenja, tekom katerih jo boste spoznali še v nekoliko drugačni luči.

prejšnji članek
Jerca Legan odvrgla masko in razkrila ozadje temačnega zakona
Svet slavnih
Jerca Legan odvrgla masko in razkrila ozadje temačnega zakona
naslednji članek
Rockerji stresli Ptuj
Svet slavnih
Rockerji stresli Ptuj