900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Velika ljubezen, razhod in poroka

9. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
toni in stankica3

Toni in Stankica foto: edit: njena.si

Toni Šćulac je izbral Stankico in tako pognal kolesje ljubezenske zgodbe, ki s koncem šova ni ugasnila. Njuna zgodba je pestra, preverite, kaj vse se je zgodilo …

'Moje srce pripada tebi …'

»Najina celotna zgodba je v mojih očeh popolna že od samega začetka in prav ničesar ne bi spremenil. Ti si popolna ženska, v katero sem se zaljubil do ušes in brez katere si ne predstavljam več življenja. Moje srce pripada tebi,« je Toni v zadnjih izdihljajih oddaje nagovoril Stankico in jo še poslednjič povprašal, ali sprejme vrtnico. Ob njenem pritrdilnem odgovoru, objemu in poljubih seveda ni ostal ravnodušen. »To je več od tega, po kar sem prišel v oddajo. Ne bi mogel biti srečnejši,« je strnil občutke Toni, medtem ko je Stankicas širokim nasmehom na obrazu dejala, da je prepričana, da se bosta znašla kjerkoli, tudi na koncu sveta. »Zdaj imam ob sebi res popolnega človeka.«

Utrinki zadnje oddaje foto: VOYO

'Najina zgodba se začenja šele sedaj'

… je sklenil Toni, ki ni skrival veselja, da bosta končno lahko pričela razvijati odnos brez prisotnosti kamer. Pa jima je uspelo ali je bila vse skupaj le predstava za gledalce? Ne, Toni in Stankica sta razvila pristna čustva in sta se čisto zares zaljubila. Snemanje šova se je zaključilo predlansko poletje, v naslednjih mesecih pa sta, kot pravita, spletla lepo ljubezensko zgodbo.

Stankica foto: VOYO

Razhod

Parček je po sedmih mesecih naletel na težave v razmerju, zaradi česar sta se za nekaj časa razšla. Slednje se je odvijalo ravno v obdobju, ko se je na hrvaškem odvila studijska oddaja, ki jo bodo nocoj predvajali na POP TV. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Znova skupaj

Kljub razhodu pa iskrice med njima niso ugasnile. Kmalu sta namreč spoznala, da ne moreta živeti drug brez drugega. »Ko sem vstopil v šov, sem bil prepričan, da obstaja malo možnosti, da se mi tam zgodi prava ljubezen. Ampak evo, zgodila se je! Tudi Stankica ni verjela, ona je celo rekla, da ni možnosti, da bi se zaljubila. Oba sva se motila,« je zaključil Toni, ki je za hrvaške medije potrdil, da sta zgradila trdno razmerje. Trenutno živita med Banja Luko in Splitom, načrtujeta pa skupen dom in poroko, s katero želita okronati svojo ljubezen. A brez velikega pompa. Kot sta zaupala medijem, si bosta zvestobo prisegla v intimnem krogu.

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar: 'Na trenutke surovo okolje me je zaznamovalo'
Kultura
Zvezdana Mlakar: 'Na trenutke surovo okolje me je zaznamovalo'
naslednji članek
Po boju s kruto boleznijo umrla 37-letna smučarka
Svet slavnih
Po boju s kruto boleznijo umrla 37-letna smučarka