nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Magnifico in Rok 'n' Band napolnila ptujsko karnevalsko dvorano

18. 2. 2023; 01.18
Avtor: K.M.
Magnifico, kurentovanje

Magnifico, kurentovanje foto: DAMN Media

Sinoči je karnevalska dvorana Campus Sava Ptuj gostila edinstveni Kurentanc, tradicionalno pustno zabavo Kluba ptujskih študentov.

Magnifico je očaral in začaral razprodano karnevalsko dvorano, ki je bila znova polna do zadnjega kotička, dogajanje pa so z izvrstno energijo na najboljši možni način dopolnili člani zasedbe Rok'n'band in DJ David Nyx. Ptujske pekarne in slaščičarne so tudi letos udeležence Kurentanca razveselile s krofi – kar 3.000 so jih razdelili. Večer je prinesel tudi nagrade najlepšim maskam – trem posameznim en najlepši skupinski maski. Večer je prekipeval od pozitivne energije, publika na Ptuju pa je znova uživala v izjemnem vzdušju.

Karnevalska dvorana Campus Sava Ptuj gostila edinstveni Kurentanc, tradicionalno pustno zabavo Kluba ptujskih študentov. foto: DAMN Media

Karnevalska dvorana Campus Sava Ptuj gostila edinstveni Kurentanc, tradicionalno pustno zabavo Kluba ptujskih študentov. foto: DAMN Media

foto: DAMN Media

Koncertno dogajanja v sklopu Kurenotvanja se nadaljuje tudi danes in jutri. Že nocoj, 18.februarja, bo v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj potekala tradicionalna zabava na pustno soboto z večerjo in najboljšo glasbo. Jutri, v nedeljo, 19. februarja, se bodo po mednarodni pustni povorki vse maske odpravile v karnevalsko dvorano, kjer bo potekala razglasitev rezultatov, veselo druženje pa se bo do poznih večernih ur nadaljevalo s skupino Chicas, skupino Smile in ekipo Petkove pumpe. Tričlanska zasedba Smile iz okolice Ptuja bo s svojo neutrudno energijo poskrbela za pravo zabavo in žur, ki bo odlično zaokrožil nedeljski večer. 

prejšnji članek
To so najbolj priljubljene spolne igračke
Odnosi
To so najbolj priljubljene spolne igračke
naslednji članek
Recept: Krofi z jagodami
Kulinarika
Recept: Krofi z jagodami