kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Sanjska Anja hudo zbolela, 5 dni ni mogla iz postelje

28. 2. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Anja Širovnik

Anja Širovnik foto: M24

"Bila sem že bolna, ampak tako - ne vem, če me je že kdaj tako zelo zmatralo," je povedala Anja Širovnik, ki je hudo zbolela na španskem otoku Tenerife.

'Zmagovalka' prve sezone šova Sanjski moški Anja Širovnik je bila nekaj dni odsotna z družbenih omrežij. Nazadnje se je sledilcem oglasila pred dnevi, ko je zapisala, da je zbolela in da se zato ne bo javljala. Hkrati ni praznovala niti rojstnega dne svoje prijateljice in sostanovalke Kaje Casar, ki je 24. rojstni dan praznovala pred dnevi. Zdaj se je končno oglasila in pojasnila, kaj se je dejansko dogajalo.

Obležala v postelji

"Zadnjih par dni je bilo vse, samo smešnih ne. Nazadnje sem objavila, da sem zbolela in da bom nekaj časa odsotna. Hvala vsem, za vsa lepa sporočila. Kot vidite, gre na boljše, čeprav, ko se vidim v kameri, se mi zdi, da me je čisto pobralo. Nisem še čisto kul, ampak gre na boljše," je začela Anja in pojasnila: "Fasala sem neko trebušno virozo. Pet dni sem bila konstantno v postelji, bila sem na točki, da nisem mogla sama na stranišče, ker sem bila omotična in nisem mogla stati. Dva dneva vase nisem spravila nič hrane, pa pijače tudi ... še tisto kar sem spravila vase sem vrgla ven. Pet dni me je glava bolela, kuhalo me je, vročino sem imela ..."

Dodala je še, da je hvaležna za vse, ki so ji na španskem otoku Tenerife stali ob strani in ji priskočili na pomoč, saj v tujini živi sama oziroma s prijateljico Kajo. Stanje je zdaj že boljše, saj se je že vrnila v stanovanje, ki si ga deli s Kajo in dodala: "Bila sem že bolana, ampak tako - ne vem, če me je že kdaj tako zelo zmatralo. Danes sem bila tako srečna, ko sem se lahko oblekla in šla ven, si lase oprala ..."

Več pa si lahko ogledate tukaj >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Jubilejno leto za Pionirski dom
Moda&Lepota
Jubilejno leto za Pionirski dom
naslednji članek
Aleš po šovu: Pričakoval sem vse in nič
Resničnostni šovi
Aleš po šovu: Pričakoval sem vse in nič