mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Medtem ko je poletel med zvezde, se mu zasebno podira svet

5. 3. 2023; 06.00
Avtor: T.L. / revija Lady
paul mescal

Paul Mescal foto: Profimedia

Paul Mescal postaja novi ljubljenec hollywoodskih režiserjev, medtem pa se mu doma dogajajo težke stvari.

Paul Mescal je debitiral v seriji Normalni ljudje, ki mu je prinesla kar nekaj nagrad in vrhunskih kritik. Za vlogo v filmu Aftersun pa je 27-letnik nominiran tudi za oskarja, kar se mu zdi skoraj neverjetno. A kljub velikemu uspehu mladeniču trenutno ni najlažje, saj ima mama raka in začenja zdravljenje s kemoterapijo.

»Doma se dogajajo stvari, ki so težke, in nominacija je bila za mojo družino zelo dobrodošla, pravi kratek oddih. Nikoli si nisem mislil, da bo moja služba, ki jo imam zelo rad, lahko naredila nekaj takega zame,« pravi Irec, ki se je sicer pred časom preselil v Los Angeles, zdaj pa se je vrnil na Irsko, da lahko skupaj z mlajšo sestro pomaga mami. »Vesolje deluje na zelo zanimive načine,« je prepričan igralec, ki priznava tudi, da ni bil pripravljen na tako bliskovit vzpon med filmske zvezdnike:

»Vedno sem vedel, da sem pripravljen trdo delati, a od takrat, ko sem končal dramsko šolo, do danes ni minilo prav dolgo. Toda potem je prišla ta nominacija in bafta teden pred tem … nekaj se je zdelo rahlo absurdno pri vsem tem.«

prejšnji članek
Vesna Milek obožuje Paris
Življenjski slog
Vesna Milek obožuje Paris
naslednji članek
Timija Zajca poljublja bivša žena Jurija Tepeša
Svet slavnih
Timija Zajca poljublja bivša žena Jurija Tepeša