državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

38-letna Avril Lavigne z bivšim Kylie Jenner

7. 3. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Avril Lavigne, Tyga

Avril Lavigne in Tyga ujeta med poljubljanjem foto: Profimedia

Ameriška pevka se je po koncu zaroke znašla v objemu nekaj let mlajšega raperja Tayge, bivšega partnerja Kylie Jenner.

Kanadska pevka Avril Lavigne je konec meseca februarja potrdila, da je končala zaroko s pevcem Modom Sunomn, s katerim je bila v razmerju vse od leta 2021. Zaročila pa sta se aprila lanskega leta v Parizu. Kmalu so se pojavile govorice, da naj bi bila pevka v razmerju z raperjem Taygo. Bolj kot po svoji glasbi je Tayga širši javnosti znan po razmerju s Kylie Jenner. Glasbenika sta se namreč večkrat skupaj pojavila v javnosti, zdaj pa so fotografi ujeli tudi njun poljub, za katerega verjamejo, da predstavlja potrditev razmerja. 

Avril in Tyga sta se skupaj udeležila zabave v sklopu pariškega tedna mode. Ves čas sta bila sproščena in dobre volje ter klepetala s prijatelji. Ujeli so ju tudi med držanjem za roke, najbolj zgovorne pa so fotografije njunega poljubljanja. Javnost se je o njunem razmerju spraševala vse od 19. februarja, ko so ju skupaj ujeli v Los Angelesu. Takrat uradno še ni bilo znano, da pevka ni več zaročena. Pred tem nista bila v javnosti nikoli povezana kot prijatelja. 

Tayga je pred leti hodil s Blac Chyno, s katero ima tudi otroka, in Kylie Jenner. Avril pa je bila poročena s kitaristom Deryckom Whibleyjem in pevcem Chadom Kroegerjem. Leta 2018 je sicer rodila sina, a javnost o njem ne ve veliko. 

prejšnji članek
Mednarodni dan žena: poziv k enakosti spolov
Svet slavnih
Mednarodni dan žena: poziv k enakosti spolov
naslednji članek
Bodo Fehtarji nastopili goli?
Svet slavnih
Bodo Fehtarji nastopili goli?