favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Žena skakalca se bori za življenje, zato je predal sezono

20. 3. 2023; 04.52
Avtor: K.M.
Dawid Kubacki

Dawid Kubacki je zaradi ženinega zdravstvenega stanja predčasno predal letošnjo sezono. foto: Profimedia

Dawid Kubacki je odpovedal včerajšnji nastop na Norveškem in tako zmago v skupnem seštevku prepustil. Danes je javnosti sporočil pretresljiv razlog.

"Dolžan sem vam nekaj pojasnil. Moja žena Marta je pristala v bolnici zaradi težav povezanih s srcem, je v slabem stanju in zdravniki se borijo za njeno življenje. Je v dobrih rokah, močno dekle, vem, da se bo izborila. Seveda to predstavlja konec sezone zame, ampak to trenutno ni pomembno," je na družbenem omrežju zapisal poljski smučarski skakalec Dawid Kubacki. Ob tem pa je objavil še ženino fotografijo z obema otrokoma. Par se je rojstva drugega otroka sicer razveselil pred dobrima dvema mesecema. 

V nedeljo je tako še pred koncem sezone letošnji veliki kristalni globus osvojil Norvežan Halvor Egner Granerud. Samo vzdušje po tekmi pa ni bilo najboljše, predvsem skakalci in niti novinarji prisotni na norveški turneji niso želeli pojasnjevati, kaj točno se skriva za odhodom poljskega skakalca. Uradna izjava je bila, da gre za osebne razloge, ki pa jih nihče javno ni želel pojasnjevati. Danes je postalo jasno, da je bila stvar tako resna, da se nihče ni čutil poklicanega, da to pove javnosti. 

prejšnji članek
Nepridipravi spet želeli vdreti v Facebook profil Mihe Hercoga
Resničnostni šovi
Nepridipravi spet želeli vdreti v Facebook profil Mihe Hercoga
naslednji članek
Tako doživljajo svet ljudje z borderline osebnostno motnjo
Zdravje
Tako doživljajo svet ljudje z borderline osebnostno motnjo