klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kako se ima Aljoša po slovesu iz šova MasterChef?

25. 3. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
aljoša-galun

Aljoša Galun foto: VOYO

Šov MasterChef je zapustil Aljoša Galun. Kljub izjemno veliki želji se mu sanje niso uresničile. Pa je morda sama oddaja prinesla spremembe v njegovo življenje?

Aljoša je tudi na svoj zadnji kuharski dan v kuhinjo stopil prepoln želja, a s prizemljenim pogledom na izzive. »Res, danes lahko grem domov, ampak moja želja, moj trud, ki sem ga vložil in ki ga še želim vložiti, je tako močna, da ne smem izpasti danes,« je pred pričetkom kuhanja dejal Aljoša, ki pa mu kljub trudu tekom izziva ni uspelo iz krompirja narediti čarovnije, pa tudi domač krompirjev golaž ni dovolj očaral Karima in Luko. Sodnika je tako čakala neprijetna naloga, simpatičnega tekmovalca sta morala poslati domov.

Aljoša Galun foto: VOYO

»Razočaran sem, ampak očitno so danes odločale malenkosti. V teh tednih sem se naučil, kako umiriti svoj notranji strah in se dvigniti,« je ob odhodu strnil misli Aljoša.

Kako pa na vse skupaj gleda danes? Vprašali smo ga, kako je MasterChef vplival na njegovo življenje in kaj se mu dogaja, odkar oddajo predvajajo po televiziji. »Odkar sem se pojavil v oddaji, se mi življenje ni nič kaj spremenilo, edina razlika je, da me ljudje prepoznajo na ulici, ko grem po mestu. Bom pa videl čez čas, če se bo kaj spremenilo.« 

Aljoša Galun, MasterChef foto: POP TV

prejšnji članek
Olimpijska prvakinja Urša Bogataj bo postala mamica
Svet slavnih
Olimpijska prvakinja Urša Bogataj bo postala mamica
naslednji članek
Slovenska voditeljica ostala brez prtljage
Svet slavnih
Slovenska voditeljica ostala brez prtljage