Peter Marinšek Svet24.si

Umrl znani slovenski fotograf, v katerega je ...

Madeleine McCann Svet24.si

Nemci po zaključeni preiskavi v primeru Maddie ...

1681314215-mnfkdaho-59-1681314188097 Necenzurirano

Sedem dejstev o projektu Anže Logar, ki jih ...

luka mesec m24 Reporter.si

Sramota, kaj si je privoščil Luka Mesec: kako je...

goran boromisa olimpija lv Ekipa24.si

Športni direktor Olimpije brutalno iskreno o ...

Vlasta Mažgon Njena.si

Vlasta zaradi velikega zanimanja širi posel

jose mourinho Ekipa24.si

Mourinhu počil film! V garaži je pričakal ...

Kako se ima Aljoša po slovesu iz šova MasterChef?
| V.M.

Kako se ima Aljoša po slovesu iz šova MasterChef?

Aljoša Galun, VOYO

Šov MasterChef je zapustil Aljoša Galun. Kljub izjemno veliki želji se mu sanje niso uresničile. Pa je morda sama oddaja prinesla spremembe v njegovo življenje?

Aljoša je tudi na svoj zadnji kuharski dan v kuhinjo stopil prepoln želja, a s prizemljenim pogledom na izzive. »Res, danes lahko grem domov, ampak moja želja, moj trud, ki sem ga vložil in ki ga še želim vložiti, je tako močna, da ne smem izpasti danes,« je pred pričetkom kuhanja dejal Aljoša, ki pa mu kljub trudu tekom izziva ni uspelo iz krompirja narediti čarovnije, pa tudi domač krompirjev golaž ni dovolj očaral Karima in Luko. Sodnika je tako čakala neprijetna naloga, simpatičnega tekmovalca sta morala poslati domov.

Foto: VOYO - Aljoša Galun

»Razočaran sem, ampak očitno so danes odločale malenkosti. V teh tednih sem se naučil, kako umiriti svoj notranji strah in se dvigniti,« je ob odhodu strnil misli Aljoša.

Kako pa na vse skupaj gleda danes? Vprašali smo ga, kako je MasterChef vplival na njegovo življenje in kaj se mu dogaja, odkar oddajo predvajajo po televiziji. »Odkar sem se pojavil v oddaji, se mi življenje ni nič kaj spremenilo, edina razlika je, da me ljudje prepoznajo na ulici, ko grem po mestu. Bom pa videl čez čas, če se bo kaj spremenilo.« 

Foto: POP TV - Aljoša Galun, MasterChef