profimedia-0739909126 Svet24.si

Moldavska predsednica zavrnila Orbanov poljub

profimedia-0308365697 Svet24.si

Hrvati bodo uvažali spermo iz EU

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: kako je Hojs odpiral vrata do...

jansa logar predsedniske volitve Reporter.si

Nove stranke dišijo po slabitvi SDS, Janša pa se...

oblak 1 pm Ekipa24.si

Šok, šok, šok! Za tekmi s Finsko in Dansko ...

tilen-belošević Njena.si

MasterChef: Velik preobrat za Tilna

sobotna priloga Ekipa24.si

Ekipa piše zgodovino! Današnjemu izvodu smo ...

MasterChef: Imajo tekmovalci res skrivne kuharske pomočnike?
| V.M.

MasterChef: Imajo tekmovalci res skrivne kuharske pomočnike?

Masterchef, edit: njena.si

Je na plan pricurljala skrivnost kuharskega šova MasterChef? Seveda ne. Le nekateri gledalci imajo zelo bujno domišljijo.

Na profilu kuharskega šova MasterChef se je javil gledalec, ki je želel pozornost pritegniti na nekoliko nenavaden način. Oboževalce oddaje je namreč nagovoril z obvestilom, da je pridobil informacijo o tem, kako se v resnici odvija kuharsko tekmovanje MasterChef.

»Vsak tekmovalec ima svojega kuharja v ozadju, kateri mu pomaga! Tako so mi povedali. Verjamem temu,« je zapisal Mitja, medtem ko je Dragan vse skupaj podučil, da je potek oddaje zrežiran. 

S takšnimi zapisi se ustvarjalci kuharskega tekmovanja kakopak ne ukvarjajo, smo jih pa glede na razširjenost samooklicanih poznavalcev zakulisja oddaje vseeno poprosili za komentar.  

»Nihče od tekmovalcev nima v ozadju kakršnekoli pomoči, kaj šele kuharja, ki bi stal za njim. Šov je namenjen amaterskim kuharjem, ki pa seveda v tekmovanje vstopajo z določeno mero znanja in predvsem apetita po nadgradnji le tega. Edina pomoč v šovu so sodniki in njihovi nasveti pred in med kuhanjem,« so nam pojasnili na POP TV in dodali, da si lahko med seboj pomagajo tudi tekmovalci sami.