Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To je razlog, da je Matevž v zakonu z Mašo ohranil mirnost

29. 3. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
matevž in maša

Matevž in Maša foto: Planet TV

Matevž je bil v zakonu z Mašo deležen obilja zavrnitev in ponižujočih izjav, a vsemu navkljub ostal spoštljiv. Zaupal nam je, kako se je ob vsem dogajanju počutil.

Zgodba s prvim zakonom je zaključena, Matevž pa nadaljuje eksperiment z Meri, ob kateri se počuti prijetno in sproščeno. Za gledalce so spomini na neprijeten odnos z Mašo še vedno sveži, zato smo se z Matevžem sprehodili po zakulisju minulih dogodkov. Ker smo lahko spremljali, da je ne glede na soprogine neprijetne izjave ves čas ostal miren, spoštljiv in prijazen, nas je zanimalo, kako se je ob vsem skupaj počutil.

»Samo počutje ob vsemu dogajanju ni bilo kaj zelo neprijetno. Vedno je sicer želja, da se lepo ujamemo z drugimi in da imamo lepe odnose. Tukaj tega žal nismo videli, ampak na žalost taka je realnost, saj vsem ne moremo ugoditi. Seveda ni prijeten občutek, ko nekomu ne uspeš ugoditi, ampak vseeno je to eksperiment, kjer sem tudi pričakoval, da se morda z osebo ne bom ujel.«

Pa ga je kdaj prijelo, da bi se odločneje odzval ali to preprosto ni v njegovi naravi? »Na marsikatero stvar bi se lahko odzval drugače, vendar se mi zdi, da sem tudi sam izgubljal interes zaradi vseh odzivov, kar posledično tudi vpliva na človekovo odločnost. V kolikor sem za neko stvar zelo zainteresiran, bom pokazal tudi odločnejši odziv,« nam je pojasnil Matevž, ki pa se zna v zasebnem življenju tudi ujeziti, čeravno mu je ljubše reševanje nevšečnosti na miren in spoštljiv način.

»Kar se tiče mojega privatnega življenja, se znam tudi ujeziti, če se prekorači meja. Seveda je tega le redko kdo deležen, v kolikor se le da, skušam namreč večino stvari urediti po mirni poti.«

Maša in Matevž

Maša in Matevž foto: Planet TV

prejšnji članek
Sanjska Anja ostala brez vira dohodka
Svet slavnih
Sanjska Anja ostala brez vira dohodka
naslednji članek
Ljubezen po domače: Pri Roženovih ni lahko, a so srečni
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Pri Roženovih ni lahko, a so srečni