Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Pri Roženovih ni lahko, a so srečni

29. 3. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
rožen

Teja Rožen z družino foto: Osebni arhiv

Poglejte, kako ljubka je petčlanska družina Teje Rožen! A za simpatično fotografijo utripa realno življenje, ki ga obrazi resničnostnega šova ne skrivajo …

Saj se še spomnite Jožeta Rožena in njegove hčerke Teje, ki sta sodelovala v šovu Ljubezen po domače? Skupaj s Tejinim zaročencem Sebastjanom Likarjem smo ju spremljali tudi v komentatorski oddaji, kjer so obelodanili Tejino prvo nosečnost.

A od tedaj je minilo že kar nekaj časa, na posestvu Roženovih je namreč danes pravi otroški živ žav. Zaročenca imata skupaj tri otroke, sinka Filipa ter dvojčka Aleksa in Alena, dečkom pa se pridruži tudi Sebastjanova hčerka iz prvega razmerja. Dolgčas jim zagotovo ni!

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

»Naše življenje je zdaj predvsem polno vsega, imamo se radi, lepo nam je, res lahko rečem, da smo srečni. Aleks in Alen lepo napredujeta, redno obiskujemo fizioterapije, tudi Filip ju je zelo lepo sprejel, tako da jih je res veselje opazovati, ko smo vsi skupaj,« nam je zaupala Teja in brž dodala, da ne želi preveč olepševati živahnega družinskega življenja.

»Lagala bi, če bi rekla, da je vse popolno, vsi vemo, da nikjer ni. Na trenutke je namreč kar naporno usklajevati vse skupaj, sploh če še skoraj nič ne spiš (smeh). Pride dan, ko se nama zdi, da že pregorevava, ampak na srečo se vedno nekako malo ustaviva, pomiriva drug drugega in je to to,« iskreno razloži Teja in zaključi, da si s Sebastjanom prizadevata biti dobra starša, hkrati pa stremita tudi k temu, da si skušata priboriti kakšno minuto zase in drug za drugega.

Utrinek iz obdobja prve nosečnosti. Ob Sebastjanu hčerkica iz prvega razmerja.

Utrinek iz obdobja prve nosečnosti. Ob Sebastjanu hčerkica iz prvega razmerja. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
To je razlog, da je Matevž v zakonu z Mašo ohranil mirnost
Resničnostni šovi
To je razlog, da je Matevž v zakonu z Mašo ohranil mirnost
naslednji članek
MasterChef: Imajo tekmovalci res skrivne kuharske pomočnike?
Resničnostni šovi
MasterChef: Imajo tekmovalci res skrivne kuharske pomočnike?