Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Aleš ni vedel, da je Anna znan obraz

30. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Anna Paynich

Anna Paynich foto: edit: njena.si

Aleš je bil začuden, ko je izvedel, da je Anna znan obraz. 'Nikoli te še nisem videl ...' Preverite, zakaj se ji slednje zdi zelo dobro ...

Kar nekaj časa smo vam namigovali, da bo Aleševa nova nevesta ženska, ki jo že dobro poznamo iz sveta resničnostnih šovov. A kot zanimivost naj vam sedaj zaupamo, da je bila Anna Paynich v Aleševih očeh popolna neznanka. Prvič jo je namreč videl šele na dan predporočnega srečanja, ko sta na kratko poklepetala in sklenila, da se pridružita eksperimentu.

Slednje je presenetilo tako Anno, kot Aleša, ki resničnostnih šovov, v katerih je sodelovala, ni spremljal. No, je pa res, da sta ravno zaradi tega lahko pričela snovati odnos iz iste točke, kar bi bilo v nasprotnem primeru zaradi že ustvarjenega vtisa zagotovo vsaj malce drugače.

Anna Paynich v šovu MasterChef foto: POP TV

Kako se je torej Aleš odzval, ko je izvedel, da je Anna že sodelovala v dveh resničnostnih oddajah?

"Aleša sem vprašala, če me pozna od prej. Ob tem je bil začuden: 'Ne nikoli te še nisem videl'," nam je pogovor na to temo opisala Anna. In kako na vse skupaj gleda sama?

"Po eni stani mi je bilo super, ker ni imel nobenega mnenja o meni, ne preko medijev in ne preko gledanja šovov. Res sva lahko zaštartala od začetka v spoznavanju, čutenju in prepuščanju, ni bilo nobenega ozadja, predvidevanja, in mnenja drugih. Ne vem, kako bi izgledal njegov obraz, da bi veliko vedel o meni iz medijev od prej, in bi me prvič srečal v eksperimentu v živo," razmišlja Anna in doda, da bi se povsem lahko zgodilo, da bi Aleš takoj postavil zidove in ji ne bi dal priložnosti.

Aleš in Anna Paynich foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
'Tašča in zet': Doris hčerki predstavila Tilna
Resničnostni šovi
'Tašča in zet': Doris hčerki predstavila Tilna
naslednji članek
Slovenski smučarski skakalec zaradi teže končuje kariero
Svet slavnih
Slovenski smučarski skakalec zaradi teže končuje kariero
#nasazenazenska
nasazenazenska