atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Zaradi tega Mike prekipeva od poguma in samozavesti

4. 5. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Mikove spremembe

Mikova pot do sprememb foto: edit: njena.si

V predstavitvi je dejal, da je bog 24 ur na dan, a pred leti še zdaleč ni bil tako odločen, pogumen in prepričan vase. Mike nam je zaupal, kaj ga je spremenilo.

Mike in Nataša Bergant sta se v šovu Super par predstavila kot zelo samozavestna človeka. A kako sta prišla do tako pozitivnega odnosa do sebe? Sta bila tudi v mlajših letih tako odločna, pogumna, prepričana vase?

»Za Natašo lahko rečem, da je bila vedno takšna, že odkar sva se spoznala, pa tudi po njenih besedah sodeč, je bila takšna že v otroških in mladostniških letih. Sam sem takšne ljudi vedno občudoval, ker verjamem da to potrebujemo za uspeh in srečno življenje,« je za njena.si razložil Mike in presenetil z razkritjem, da je bil sam nekoč povsem drugačen človek. »Z gotovostjo lahko trdim, da sem bil v mlajših letih prav nasprotno od vsega, kar ste vprašali: ne-odločen, ne-pogumen in ne-prepričan vase.«

Mike in Nataša Bergant foto: POP TV

In kako se mu je uspelo spremeniti? Kot pravi, za slednje ni splošnega recepta, ki bi vsakomur ustrezal, nam je pa zaupal, kaj mu je pomagalo in vplivalo na to, da se je iz nesamozavestnega mladeniča prelevil v močnega, samozavestnega in odločnega moškega.

»Zase lahko rečem, da so mi pomagale v osnovi štiri stvari:

Ena je ta, da ko sem uspel preoblikovati svoje telo in pridobiti 15 kg mišične mase ... v tem procesu sem povečal vero vase in v svoje sposobnosti. Predvsem v sposobnost, da lahko vse naredim, kar se odločim. Da je ta moč v meni in ne zunaj.

Družina Bergant foto: POP TV

Druga stvar, ki mi je pomagala, je posel, s katerim sva začela pred skoraj 19-imi leti. Ker prihajam iz klasične družine, kjer ni bilo podjetništva, sem v posel prišel tako rekoč popolnoma zelen in nepripravljen. V tem poslu ne bi nikakor preživel, če se ne bi bil pripravljen spremeniti, ojačati, izboljšati veščine, postati samozavesten in pogumen. Pravzaprav ob 5 otrocih druge izbire nisem imel, kot da postanem neustavljiv.

Tretja stvar ki mi je pomagala, je prav tako povezana s poslom. Tu sem prvič stal na odru in javno govoril in vsa ta leta potem vodil mnoge poslovne dogodke, s čimer sem vsekakor povečal samozavest, vero vase pa tudi komunikacijo in izražanje.

In četrta stvar, ki mi je pomagala, pa pravzaprav ni stvar, ampak je oseba. In to je moja žena, ki je vsa ta leta verjela vame, tudi takrat, ko sam še nisem. Zato sem ji izjemno hvaležen!«

Mike Bergant

Mike Bergant foto: POP TV

prejšnji članek
Tragična vest: Umrl Jasmin Stavros
Svet slavnih
Tragična vest: Umrl Jasmin Stavros
naslednji članek
Skrivnostni spor: Blaž v jezi udaril v vrata in si resno poškodoval roko
Resničnostni šovi
Skrivnostni spor: Blaž v jezi udaril v vrata in si resno poškodoval roko