Karlo, Oljačič, Ljubljana, Svet24.si

Pogrešan je 44-letni Karlo Oljačič

profimedia-0308365697 Svet24.si

Hrvati bodo uvažali spermo iz Evropske unije

1673881882-s2f18335-2-1673881832333 Necenzurirano

Kaj Bratušek in Han pozabljata, ko delata novo ...

jansa logar predsedniske volitve Reporter.si

Nove stranke dišijo po slabitvi SDS, Janša pa se...

oblak 1 pm Ekipa24.si

Šok, šok, šok! Za tekmi s Finsko in Dansko ...

Fotografija, ki je razbesnela mnoge, najbolj legendarnega Al Bana Odkrito.si

Al Bano proti Damianu iz Måneskin

sobotna priloga Ekipa24.si

Ekipa piše zgodovino! Današnjemu izvodu smo ...

Del šova je bila tudi Annina hčerka – zakaj je niste videli?
| V.M.

Del šova je bila tudi Annina hčerka – zakaj je niste videli?

Anaya in Anna, edit: njena.si

Mama in hčerka nista bili ločeni mesec in pol. Najstnica je bila zelo pogosto del snemanj. To je razlog, da ni stopila v ospredje …

V času Annine odsotnosti od doma je hčerka Anaya živela pri svojem očetu. A mama in hčerka kljub temu nista bili ločeni in brez stikov. Del eksperimenta Poroka na prvi pogled je bila namreč tudi Anaya, saj je mamico pogosto obiskovala, prav tako spoznavala Aleša in bila ob tem prisotna na številnih snemanjih.

»Večkrat je bila pri meni, z mano na snemanjih, vendar za kamerami. Nisem jo pa želela izpostavljati, saj nisem vedela, kako bo prikazana celotna slika oddaje. Anaya si je sicer želela biti v kadrih pred kamero, vendar sem se odločila, da tokrat ne,« nam je pojasnila Anna in razložila, da najstniška hčerka spremlja spletne objave, do katerih ni ravnodušna, zato se ji zdi toliko bolj pomembno, da ji predstavi temo in svetlobo, ki jo prinašajo žarometi.

Foto: Osebni arhiv - Anaya in Anna

»Anaya bere komentarje in jo prizadenejo. Učim jo, kako sprejemati ves ta medijski blišč in v ozadju bedo nizkih vibracij v komentarjih. Navajam jo, kako se utrditi in gledati iz drugačnega zornega kota na to izpostavljenost.«

Pa je najstnica mamici podobna le navzven ali je tako kot ona tudi sama sposobna globljega pogleda na življenje? »Anaya živi ta duhovni svet z mano in je moj coach, ker veliko potuje z mano po svetu in je prisotna na mojih predavanjih, se uči in spremlja te energije ter velikokrat meni pomaga, ko se mi preveč stvari nakopiči. Zna uporabljati zdravo besedišče in najde močne stavke, ki mi jih pove v ključnih momentih,« ponosno pove Anna.

Foto: Osebni arhiv - Anaya in Anna