profimedia-0739909126 Svet24.si

Moldavska predsednica zavrnila Orbanov poljub

profimedia-0308365697 Svet24.si

Hrvati bodo uvažali spermo iz EU

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: kako je Hojs odpiral vrata do...

jansa logar predsedniske volitve Reporter.si

Nove stranke dišijo po slabitvi SDS, Janša pa se...

oblak 1 pm Ekipa24.si

Šok, šok, šok! Za tekmi s Finsko in Dansko ...

tilen-belošević Njena.si

MasterChef: Velik preobrat za Tilna

sobotna priloga Ekipa24.si

Ekipa piše zgodovino! Današnjemu izvodu smo ...

MasterChef: V zakulisju težave z zdravjem
| V.M.

MasterChef: V zakulisju težave z zdravjem

Odmor med snemanji, POP TV

Med snemanjem šova se seveda pripeti tudi kaj nepričakovanega. Kdo izmed tekmovalcev letošnje sezone je imel težave z zdravjem, a vam tega niso pokazali.

Snemanja kuharskega tekmovanja MasterChef so zelo naporna že sama po sebi, še zlasti neprijetno pa je, če tekmovalcem ponagaja zdravje. Slednje se je pripetilo že izpadlemu tekmovalcu Marku Lapajne, ki mu jo je zagodel koronavirus, saj se po koncu okužbe nevšečnosti še niso povsem poslovile.

»Snemanja so bila v dveh delih. Prvo je potekalo brez problema. Pred drugim snemanjem smo imeli dvotedensko pavzo in takrat sem zbolel za covidom. Na srečo je šlo vse mirno mimo, da sem lahko začel s snemanjem. Ostal pa je kašelj, ki mi je delal kar probleme. Največji problem je bil nepričakovan napad kašlja, da sem moral sredi snemanja zapustiti studio. Takrat je pa bil prisoten strah oz. panika, kako nadaljevati. Na srečo smo hitro sanirali nelagodno stanje mojega zdravja. Mi je pa težave povzročal tudi sam vonj in okus,« nam je razložil Marko in dodal, da je bila zaradi izgube čutil zanj priprava jedi prava uganka.

Foto: POP TV - Marko Lapajne