kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: V zakulisju težave z zdravjem

24. 5. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
MasterChef počitek 2023

Odmor med snemanji foto: POP TV

Med snemanjem šova se seveda pripeti tudi kaj nepričakovanega. Kdo izmed tekmovalcev letošnje sezone je imel težave z zdravjem, a vam tega niso pokazali.

Snemanja kuharskega tekmovanja MasterChef so zelo naporna že sama po sebi, še zlasti neprijetno pa je, če tekmovalcem ponagaja zdravje. Slednje se je pripetilo že izpadlemu tekmovalcu Marku Lapajne, ki mu jo je zagodel koronavirus, saj se po koncu okužbe nevšečnosti še niso povsem poslovile.

»Snemanja so bila v dveh delih. Prvo je potekalo brez problema. Pred drugim snemanjem smo imeli dvotedensko pavzo in takrat sem zbolel za covidom. Na srečo je šlo vse mirno mimo, da sem lahko začel s snemanjem. Ostal pa je kašelj, ki mi je delal kar probleme. Največji problem je bil nepričakovan napad kašlja, da sem moral sredi snemanja zapustiti studio. Takrat je pa bil prisoten strah oz. panika, kako nadaljevati. Na srečo smo hitro sanirali nelagodno stanje mojega zdravja. Mi je pa težave povzročal tudi sam vonj in okus,« nam je razložil Marko in dodal, da je bila zaradi izgube čutil zanj priprava jedi prava uganka.

Marko Lapajne foto: POP TV

prejšnji članek
Super par: Skrivnosten pomen Matičeve tetovaže
Kultura
Super par: Skrivnosten pomen Matičeve tetovaže
naslednji članek
Super par: Silvo postregel z ozadjem 'velike drame'
Resničnostni šovi
Super par: Silvo postregel z ozadjem 'velike drame'